Whitepaper

Salesforce Konsulter

Oavsett om Salesforce är nytt för dig och din verksamhet eller är om du är en erfaren superanvändare så erbjuder vi tjänster som hjälper dig att maximera värdet och effekten av Salesforce plattform. Vi är oberoende, certifierade Salesforce specialister som vill inspirera och hjälpa dig att ta nästa steg.
Decorative picture

Salesforce är en av världens ledande och mest avancerade enterprise plattformar som erbjuder webbtjänster för verksamheter i alla storlekar och former. Salesforce molnplattform erbjuder avancerad sales automation (CRM) via Sales Cloud, kraftfulla marknadsföringsverktyg och Marketing Automation genom Pardot och Marketing Cloud, kundservice och support via Service Cloud. Förutom att alla verktyg kan kombineras efter just din verksamhets specifika behov, erbjuds avancerad AI funktionalitet genom Einstein och kundprofilhantering via Customer 360.

Eftersom Salesforce är så flexibelt och erbjuder funktionalitet i så pass många områden ställer det höga krav på dig som användare att anpassa systemen efter just din verksamhet och dess behov.

Vi är erfarna konsulter specialiserade på moderna och automatiserade sälj och marknadsprocesser. Vi hjälper dig från att förstå din verksamhets behov och förutsättningar till upphandling, införande och anpassning av:

 • Salesforce Sales Cloud
 • Service Cloud
 • Pardot
 • Marketing Cloud
 • och ett antal andra Salesforceprodukter.

Så oavsett om Salesforce är en ny bekantskap eller du är  Salesforceproffs så finns vi tillgängliga att hjälpa dig i dina utmaningar och vill inget annat än att utmana och inspirera dig att ta nästa steg.

Vi har erfarenhet från en mängd olika projekt och utmaningar. Här är några exempel på vad vi hjälpt våra kunder med:

 • Förstudier med behovsanalys och förutsättningar för införande av Salesforce i verksamheten.
 • Installation, konfiguration och anpassning av Salesforce.
 • Automation av arbetsflöden, fältuppdateringar och dataflöden.
 • Integration mellan olika Salesforceprodukter samt 3e part system och datakällor.
 • Lösningsdesign, datastrategier, grässnittsanpassningar, installation av appar samt utveckling av kundspecifik funktionalitet.
 • Utmana oss! Ta kontakt med oss och berätta om just dina utmaningar.

Digital Marketing Coach
Letar du en trygg och erfaren partner för att diskutera marknadsstrategier, digitala möjligheter eller bolla ideer för olika marknadsaktiviteter? Diskutera tips eller erfarenheter av olika plattformar du kan använda för att leverera en sömlös upplevelse till dina kunder? Då ska du kontakta våra Digital Marketing Coacher!
LÄS MER
En pil åt höger
Digital Sales Acceleration
Med hjälp av digitala processer och verktyg hjälper vi dig korta ner försäljningscykeln och samtidigt säkerställa att varje affär får avslut på snabbast och bästa sätt, utan att offra kundupplevelsen.
LÄS MER
En pil åt höger
Data Driven Marketing
Varför inte marknadsföra med precision? Med datadriven marknadsföring ökar sannolikheten att nå rätt målgrupp, med rätt innehåll, vid rätt tidpunkt. Vi hjälper dig berika kundprofiler med data som ökar precisionen och relevans.
LÄS MER
En pil åt höger
Smarketing
Är en affär sälj- eller marknadsgenererad? Vi hjälper dig att implementera och optimera SMarketing processen, en integrerade sälj- och marknadsfunktion som sätter kunden i fokus, ger dig 360-graders kundöversikt och möjliggör kundupplevelser i världsklass.
LÄS MER
En pil åt höger
Growth Hacking
Growth hacking är en inställning, strategi, arbetssätt och digital verktygslåda som hjälper dig mäta och snabbt analysera kund- och marknadsdata, och sedan skapa hypoteser som omgående kan testas mot varandra. I korthet, så nära designad tillväxt man kan komma.
LÄS MER
En pil åt höger
System Training
Använder du ditt Marketing Automation/CRM system optimalt? Våra systemspecifika utbildningsprogram ger dig djupgående insikter och praktisk kunskap i systemens styrkor, begränsningar och funktionalitet, och hjälpa dig komma igång med automatisering på bästa sätt.
LÄS MER
En pil åt höger
Hire Consultant
Hyr erfarna specialistkonsulter för att stötta eller utveckla din verksamhet! Vi erbjuder kompets och erfarenhet inom en lång rad olika projektområden och systemexpertis.
LÄS MER
En pil åt höger
Selligent Marketing Cloud
LÄS MER
Microsoft Dynamics Konsulter
LÄS MER
Operate
LÄS MER
Upsales Konsulter
LÄS MER
Symplify Konsulter
LÄS MER
Salesforce Pardot Konsulter
LÄS MER
Salesforce Marketing Cloud Konsulter
LÄS MER
Salesforce Konsulter
LÄS MER
Hubspot Konsulter
LÄS MER
FunnelBud Konsulter
LÄS MER
Certifierade Marketo Konsulter
LÄS MER
Braze Konsulter
LÄS MER

Andra whitepapers

Decorative picture
Project Tracker
Detta dokument hjälper dig att kunna planera och strukturera era projekt och arbeteten. Dokumentet kan användas till allt olika typer av projekt och arbeten men är främst designat till lansering av CRM och Marketing automation.
LÄS MER
Decorative picture
Val & Lansering av CRM projekt
Står du inför val av CRM system och undrar vilket system passar dina behov?
LÄS MER
Decorative picture
Val & Lansering av Marketing Automation
Står du inför val av Marketing Automation system och undrar vilket system passar dina behov?
LÄS MER
Decorative picture
En guide för kundresan
Vi lever i en värld där konsumenters krav och förväntningar ökar snabbt. I och med den ökade digitaliseringen i samhället har kundernas beteenden förändrats. Har ni säkerställt att ni svarar upp på era kunders behov längs hela kundresan?
LÄS MER
Dekorativ bild med böcker
Marketing Automation ordlista
Inom marknadsföringsområdet används väldigt många ord och förkortningar och det är inte helt lätt att hänga med i vad de alla betyder.
LÄS MER

Alla kategorier

NYHETSBREV
Få förtur till våra event och webinars.
Våra populära och informativa event blir fullbokade snabbt. Fyll i din mailadress och få inbjudan före alla andra.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Leadfront AB
Org.nr.559098-9066
Convendum
Regeringsgatan 52
SE-111 56 Stockholm
Sweden
hej@leadfront.se
Partners
Navigering
En pil