HemTjänsterOperate
Salesforce partner

Salesforce partner

Salesforce är en mångsidig molnbaserad plattform som erbjuder en omfattande uppsättning affärslösningar och verktyg för företag och organisationer. Salesforce lösningar erbjuder en omfattande uppsättning av funktioner som gör det möjligt för företag att effektivt hantera sina kundrelationer, samt försäljning och marknadsföringsaktiviteter. 
Salesforce partner

Vi på Leadfront är partners med Salesforce och hjälper våra kunder med allt från implementering och vidareutveckling till löpande arbete, utbildning och support.

Våra tjänster för Salesforce

Konsulter

  • Du behöver förstärka Salesforce kompetensen i teamet
  • Du får inte fulla effekt av plattformen
  • Du behöver temporär fylla i en roll som interim eller mellan rekryteringar

Läs mer om hur vi kan hjälpa dig här.

Audit

  • Vi gör en objektiv nulägesanalys av hur Salesforce används i er organisation och ger er en roadmap på hur ni kan ta nästa kliv med Salesforce.

Läs mer om Audit för Salesforce CRM här.

Läs mer om Audit för Salesforce Account Engagement här. 

Hör av dig om du behöver audit inom Salesforce Marketing eller Service Cloud.

Utbildning

  • Utbildning av systemanvändare
  • Utbildning i strategiska frågor, exempelvis digital försäljningsstrategi, SMarketing eller Content marketing.

Läs mer om vår utbildning för Account Engagement här.

Salesforce olika lösningar

Med Salesforce kan företag automatisera och optimera olika aspekter av sin verksamhet för att uppnå ökad produktivitet och bättre resultat. Salesforce är en plattform som erbjuder ett brett utbud av lösningar och inriktningar som är utformade för att möta de specifika affärsbehoven hos företag och organisationer över hela världen. 

Salesforce Sales Cloud

Det är en kraftfull plattform som är speciellt utformad för att stödja försäljningsavdelningar. Med Sales Cloud kan företag effektivt hantera sin försäljningspipeline, automatisera försäljningsprocessen, hantera leads och kunder, registrera sina kundinteraktioner, samt optimera sin säljstrategi för att öka intäkterna.

Läs mer om Sales Cloud här.

Salesforce Marketing Cloud 

Marketing Cloud är en komplett lösning för marknadsföring och kampanjhantering. Det ger företag möjlighet att planera och genomföra målinriktade marknadsföringskampanjer, analysera kundbeteenden och engagera sig med sina målgrupper över flera kanaler.

Läs mer om Marketing Cloud här.

Salesforce Account Engagement

Account Engagement (tidigare Pardot) är en lösning som är utformad för att hjälpa B2B företag att öka engagemanget med sina viktigaste konton och kunder. Med denna lösning kan företag följa kundinteraktioner, identifiera möjligheter och skapa skräddarsydda strategier för att stärka relationerna med sina värdefulla kontakter. Det ger företag verktygen de behöver för att öka försäljningen och öka kundlojaliteten.

Läs mer om Account Engagement (pardot) här.

Salesforce Data Cloud 

Det är en omfattande dataplattform som ger företag tillgång till en rik uppsättning data från olika källor. Denna data kan användas för att berika och förbättra företagets befintliga data, vilket möjliggör bättre beslutsfattande och målinriktad marknadsföring. Genom att integrera extern data med intern information kan företag skapa en mer omfattande bild av sina kunder och prospekteringsmöjligheter.

Läs mer om Data Cloud här.

Salesforce Service Cloud

Service Cloud är inriktad på att förbättra kundsupport och service leverans. Det gör det möjligt för företag att hantera ärenden, lösa problem och erbjuda en överlägsen kundtjänstupplevelse. Service Cloud inkluderar också kunskapsbasfunktioner och flera kanaler för kundinteraktion.

Läs mer om Service Cloud här.

Salesforce Nonprofit success pack (NPSP)

Salesforce Nonprofit Success Pack är en skräddarsydd lösning för ideella organisationer. Det är utformat för att hjälpa icke-vinstdrivande organisationer att hantera och utveckla sina relationer med givare, hantera donationer, övervaka program och projekt samt automatisera processer för att minska administrationen och öka insatserna för sina välgörenhetsverksamheter. NPSP hjälper ideella organisationer att effektivt driva sin verksamhet och nå sina mål för socialt ansvar.

Läs mer om NPSP här

Det finns även ett antal andra Salesforceprodukter.

Lär dig mer om

Salesforce partner

. Boka ett kostnadsfritt möte med

Klas Bernehjält

på Leadfront som är vår främsta expert på området.

Konsulter inom Salesforce
Behöver ni hjälp av experter i Salesforce? Plattformen är känd för sina CRM-funktioner, men den sträcker sig långt bortom det och företag kan anpassa systemet för att möta sina olika affärsbehov. Vare sig det handlar om att öka försäljningen, förbättra kundtjänsten, eller driva mer effektiv marknadsföring, kan Salesforce vara systemet för att uppnå ditt företags mål och vi finns här för att hjälpa dig dit. 
LÄS MER
En pil åt höger
Konsulter inom HubSpot
Behöver ni hjälp av experter i HubSpot? HubSpot ska vara en katalysator företagets tillväxtresa. Detta är inte alltid fallet då systemet kan vara felaktigt uppsatt, inte vara anpassat till er organisation eller möjligtvis att användarna i systemet inte har rätt förutsättningar för att lyckas.
LÄS MER
En pil åt höger
System Training
Använder du ditt Marketing Automation/CRM system optimalt? Våra systemspecifika utbildningsprogram ger dig djupgående insikter och praktisk kunskap i systemens styrkor, begränsningar och funktionalitet, och hjälpa dig komma igång med automatisering på bästa sätt.
LÄS MER
En pil åt höger
Smarketing
Är en affär sälj- eller marknadsgenererad? Vi hjälper dig att implementera och optimera SMarketing processen, en integrerade sälj- och marknadsfunktion som sätter kunden i fokus, ger dig 360-graders kundöversikt och möjliggör kundupplevelser i världsklass.
LÄS MER
En pil åt höger
Hire Consultant
Hyr erfarna specialistkonsulter för att stötta eller utveckla din verksamhet! Vi erbjuder kompets och erfarenhet inom en lång rad olika projektområden och systemexpertis.
LÄS MER
En pil åt höger
Growth Hacking
Growth hacking är en inställning, strategi, arbetssätt och digital verktygslåda som hjälper dig mäta och snabbt analysera kund- och marknadsdata, och sedan skapa hypoteser som omgående kan testas mot varandra. I korthet, så nära designad tillväxt man kan komma.
LÄS MER
En pil åt höger
Digital Sales Acceleration
Med hjälp av digitala processer och verktyg hjälper vi dig korta ner försäljningscykeln och samtidigt säkerställa att varje affär får avslut på snabbast och bästa sätt, utan att offra kundupplevelsen.
LÄS MER
En pil åt höger
Digital Marketing Coach
Letar du en trygg och erfaren partner för att diskutera marknadsstrategier, digitala möjligheter eller bolla ideer för olika marknadsaktiviteter? Diskutera tips eller erfarenheter av olika plattformar du kan använda för att leverera en sömlös upplevelse till dina kunder? Då ska du kontakta våra Digital Marketing Coacher!
LÄS MER
En pil åt höger
Data Driven Marketing
Varför inte marknadsföra med precision? Med datadriven marknadsföring ökar sannolikheten att nå rätt målgrupp, med rätt innehåll, vid rätt tidpunkt. Vi hjälper dig berika kundprofiler med data som ökar precisionen och relevans.
LÄS MER
En pil åt höger
Certifierade inom Salesforce Data Cloud
Certifierade inom Salesforce Service Cloud
Certifierade inom Salesforce Sales Cloud
Certifierade inom ServiceMax
Certiferade inom HubSpot Service Hub
Certifierade inom HubSpot Operations Hub
Certifierade inom HubSpot CMS Hub
Certifierade inom HubSpot Marketing Hub
Certifierade inom HubSpot Sales Hub
Jitterbit
Salesforce (NPSP) Non Profit Success Pack
Microsoft Dynamics Customer Insights
Databricks
Snowflake
SugarCRM
Oracle Eloqua
Mailchimp
Pipedrive
Act-On
Blueconic
Adobe Campaign
Adobe Audience Manager
Certifierade inom Braze
Certifierade inom Upsales
Certifierade inom Symplify
Selligent Marketing Cloud
Certifierade inom Salesforce Account engagement (Pardot)
Certifierade inom Salesforce Marketing Cloud
Salesforce partner
Minitab Connect
Certifierade inom Microsoft Dynamics
Certifierade Konsulter inom Marketo
HubSpot Partner
Certifierade inom FunnelBud