HemTjänsterOperate
Certifierade inom Salesforce Service Cloud

Certifierade inom Salesforce Service Cloud

Service Cloud är en del av Salesforce-plattformen och är en ledande molnbaserad kundtjänst- och supportplattform som är utformad för att hjälpa företag att erbjuda en överlägsen kundserviceupplevelse. 
Taggar:
Certifierade inom Salesforce Service Cloud

Certifierade inom Service Cloud

Salesforce Service Cloud är en allomfattande lösning för att hantera kundtjänst och support som ger organisationer möjlighet att bygga starka och långvariga relationer med sina kunder genom att erbjuda enastående kundservice och support. Genom att automatisera och optimera supportprocesser kan företag förbättra sin kundtillfredsställelse och samtidigt öka sin effektivitet.

Plattformen ger företag de verktyg de behöver för att hantera ärenden effektivt, lösa kundproblem snabbt och bygga långvariga kundrelationer. 

Systemets fördelar: 

 • Ökad effektivitet: Service Cloud automatiserar många ärendehanteringprocesser och erbjuder intelligenta arbetsflöden, vilket minskar tidskrävande manuellt arbete och ökar effektiviteten inom kundtjänst.
 • Snabbare ärendelösning: Kundtjänstrepresentanter har åtkomst till en komplett kundhistorik och relevant information, vilket möjliggör snabbare och mer effektiv ärendelösning.
 • Self-servicealternativ: Service Cloud stöder självbetjäning genom en kundportallösning, vilket ger kunder möjlighet att hitta svar på sina frågor och lösa problem på egen hand.
 • 360-graders kundvy: Plattformen ger en helhetsbild av kundens interaktioner och historik med företaget, vilket hjälper till att förstå deras behov och önskemål.
 • Kanalinriktad support: Service Cloud stöder flera kommunikationskanaler, inklusive e-post, chatt, sociala medier och telefon, vilket gör det möjligt för kunder att nå support på sätt som är bekväma för dem.
 • Rapportering och analys: Service Cloud erbjuder kraftfulla verktyg för att spåra och analysera prestationer inom kundtjänst, vilket ger insikter för att förbättra processer och kundinteraktioner.
 • Integrationer: Plattformen kan integreras med andra Salesforce-produkter och appar från tredje part, samt med befintliga företagssystem, för en sömlös informationsutbyte.

Våra tjänster: 

Oavsett om Salesforce är nytt för dig och din verksamhet eller om du är en erfaren superanvändare så erbjuder vi tjänster som hjälper dig att maximera värdet och effekten av Salesforce-plattformen. Vi är oberoende, certifierade Salesforce Service Cloud specialister med erfarenhet och kompetens från olika projekt. Vi berättar gärna mer om fördelar med verktyget och vad som är viktigt att ha extra koll på för att inspirera och hjälpa dig att ta nästa steg. 

Här är några av de viktigaste tjänsterna och funktionerna som erbjuds inom Service Cloud:

 • Effektiv ärendehantering från ärendets skapande till dess avslutning, inklusive fördelning, eskalering och spårning.
 • Kunskapsbas och självbetjäning: En integrerad kunskapsbas ger stöd för att skapa och underhålla hjälp- och självbetjäningstillägg för kunder.
 • Samtalshantering: Kundtjänstrepresentanter kan hantera och spåra samtal, chattkonversationer och e-postinteraktioner med kunder.
 • Mobil support: Användare kan få åtkomst till Service Cloud från sina mobila enheter för att hantera ärenden och kundinteraktioner även när de är på språng.
 • Social mediestöd: Plattformen ger möjlighet att övervaka och svara på kundinteraktioner på sociala medieplattformar.
 • Fälttjänststöd: För organisationer med fältserviceteam erbjuder Service Cloud funktioner för att planera och skicka ut fälttekniker.

Så oavsett om Salesforce är en ny bekantskap eller du är  Salesforceproffs, så finns vi tillgängliga att hjälpa dig i dina utmaningar.

Utmana oss med dina frågor, utmaningar och funderingar!

Lär dig mer om

Certifierade inom Salesforce Service Cloud

. Boka ett kostnadsfritt möte med

Klas Bernehjält

på Leadfront som är vår främsta expert på området.

Konsulter inom Salesforce
Behöver ni hjälp av experter i Salesforce? Plattformen är känd för sina CRM-funktioner, men den sträcker sig långt bortom det och företag kan anpassa systemet för att möta sina olika affärsbehov. Vare sig det handlar om att öka försäljningen, förbättra kundtjänsten, eller driva mer effektiv marknadsföring, kan Salesforce vara systemet för att uppnå ditt företags mål och vi finns här för att hjälpa dig dit. 
LÄS MER
En pil åt höger
Konsulter inom HubSpot
Behöver ni hjälp av experter i HubSpot? HubSpot ska vara en katalysator företagets tillväxtresa. Detta är inte alltid fallet då systemet kan vara felaktigt uppsatt, inte vara anpassat till er organisation eller möjligtvis att användarna i systemet inte har rätt förutsättningar för att lyckas.
LÄS MER
En pil åt höger
System Training
Använder du ditt Marketing Automation/CRM system optimalt? Våra systemspecifika utbildningsprogram ger dig djupgående insikter och praktisk kunskap i systemens styrkor, begränsningar och funktionalitet, och hjälpa dig komma igång med automatisering på bästa sätt.
LÄS MER
En pil åt höger
Smarketing
Är en affär sälj- eller marknadsgenererad? Vi hjälper dig att implementera och optimera SMarketing processen, en integrerade sälj- och marknadsfunktion som sätter kunden i fokus, ger dig 360-graders kundöversikt och möjliggör kundupplevelser i världsklass.
LÄS MER
En pil åt höger
Hire Consultant
Hyr erfarna specialistkonsulter för att stötta eller utveckla din verksamhet! Vi erbjuder kompets och erfarenhet inom en lång rad olika projektområden och systemexpertis.
LÄS MER
En pil åt höger
Growth Hacking
Growth hacking är en inställning, strategi, arbetssätt och digital verktygslåda som hjälper dig mäta och snabbt analysera kund- och marknadsdata, och sedan skapa hypoteser som omgående kan testas mot varandra. I korthet, så nära designad tillväxt man kan komma.
LÄS MER
En pil åt höger
Digital Sales Acceleration
Med hjälp av digitala processer och verktyg hjälper vi dig korta ner försäljningscykeln och samtidigt säkerställa att varje affär får avslut på snabbast och bästa sätt, utan att offra kundupplevelsen.
LÄS MER
En pil åt höger
Digital Marketing Coach
Letar du en trygg och erfaren partner för att diskutera marknadsstrategier, digitala möjligheter eller bolla ideer för olika marknadsaktiviteter? Diskutera tips eller erfarenheter av olika plattformar du kan använda för att leverera en sömlös upplevelse till dina kunder? Då ska du kontakta våra Digital Marketing Coacher!
LÄS MER
En pil åt höger
Data Driven Marketing
Varför inte marknadsföra med precision? Med datadriven marknadsföring ökar sannolikheten att nå rätt målgrupp, med rätt innehåll, vid rätt tidpunkt. Vi hjälper dig berika kundprofiler med data som ökar precisionen och relevans.
LÄS MER
En pil åt höger
Certifierade inom Salesforce Data Cloud
Certifierade inom Salesforce Service Cloud
Certifierade inom Salesforce Sales Cloud
Certifierade inom ServiceMax
Certiferade inom HubSpot Service Hub
Certifierade inom HubSpot Operations Hub
Certifierade inom HubSpot CMS Hub
Certifierade inom HubSpot Marketing Hub
Certifierade inom HubSpot Sales Hub
Jitterbit
Salesforce (NPSP) Non Profit Success Pack
Microsoft Dynamics Customer Insights
Databricks
Snowflake
SugarCRM
Oracle Eloqua
Mailchimp
Pipedrive
Act-On
Blueconic
Adobe Campaign
Adobe Audience Manager
Certifierade inom Braze
Certifierade inom Upsales
Certifierade inom Symplify
Selligent Marketing Cloud
Certifierade inom Salesforce Account engagement (Pardot)
Certifierade inom Salesforce Marketing Cloud
Salesforce partner
Minitab Connect
Certifierade inom Microsoft Dynamics
Certifierade Konsulter inom Marketo
HubSpot Partner
Certifierade inom FunnelBud