HemTjänsterOperate
Konsulter inom Braze

Konsulter inom Braze

Braze är en customer engagement platform som snabbt blivit väldigt populär bland ledande B2C företag inom retail och finance runt om i världen. Inte så konstigt med tanke på vad verktyget klarar av och de värden som skapas genom att bygga kundengagemang och unika varumärkesrelationer.
Konsulter inom Braze
Vi på Leadfront har erfarenhet och kompetens i Braze och hjälper dig med att anpassa systemet efter din verksamhet. Från best practise, uppsättning, konfiguration och utbildning i hur man använder Braze för att bygga kundengagemang genom kundlivcykeln genom kommunikation via bland annat email, sms, in-app meddelande och push-notifikation.

Braze styrkor

Braze är ett kraftfullt system som är byggt just för att möta dagens on-demand, always on (alltid anslutna) kunder. Verktyget möjliggör spårning, analys och optimering av varje touchpoint kunden har med varumärket i realtid för att hela tiden utveckla befintliga och nya relationer.

Braze utmärker sig inom e-handel och för varumärken som använder appar som en nyckelkanal i sin kommunikation. Med Braze kan du automatisera många delar av din kunddialog som pågår i olika kanaler, från email och sms till in-app och push-notiser på hemsidan eller e-handeln.

Braze erbjuder:

 • Realtidskommunikation
 • Verktyg för att enkelt skapa kommunikation över flera kanaler
 • Enkla integrationer med branschledande tredjepartstjänster och verktyg
 • Kraftfull personalisering och segmenteringsalternativ som möjliggör mindre team att skapa positiva kundupplevelser, även med begränsad teknisk kunskap
 • AI-verktyg
 • Ett rent och modernt användargränssnitt som är enkelt att navigera och använda

Vi kan bland annat hjälpa dig med

Vi genomför förstudie med analys av hur Braze kan bidra till din organisations möjligheter att engagera och bygga relationer med era kunder. Vi hjälper dig i skalning av lösningen och förhandling med Braze för att det ska bli så bra som möjligt. Vi har även Braze specialister som hjälper till med det dagliga kampanjarbetet, som t.ex:

 • Hantera ad-hoc och återkommande kampanjer
 • Uppsättning av automationer och kommunikationsflöden
 • Projektledning
 • Integrera Braze med andra verktyg i er tech stack
 • Optimering av Braze
 • Braze specialiser "campaign managers"
 • Projektledare och integrationsspecialister

Har du eller har du planer på att investera i Braze? Kontakta oss för ett kostnadsfritt möte!

Lär dig mer om

Konsulter inom Braze

. Boka ett kostandsfritt möte med

Maddja Nazari

på Leadfront som är vår främsta expert på området.

System Training
Använder du ditt Marketing Automation/CRM system optimalt? Våra systemspecifika utbildningsprogram ger dig djupgående insikter och praktisk kunskap i systemens styrkor, begränsningar och funktionalitet, och hjälpa dig komma igång med automatisering på bästa sätt.
LÄS MER
En pil åt höger
Smarketing
Är en affär sälj- eller marknadsgenererad? Vi hjälper dig att implementera och optimera SMarketing processen, en integrerade sälj- och marknadsfunktion som sätter kunden i fokus, ger dig 360-graders kundöversikt och möjliggör kundupplevelser i världsklass.
LÄS MER
En pil åt höger
Hire Consultant
Hyr erfarna specialistkonsulter för att stötta eller utveckla din verksamhet! Vi erbjuder kompets och erfarenhet inom en lång rad olika projektområden och systemexpertis.
LÄS MER
En pil åt höger
Growth Hacking
Growth hacking är en inställning, strategi, arbetssätt och digital verktygslåda som hjälper dig mäta och snabbt analysera kund- och marknadsdata, och sedan skapa hypoteser som omgående kan testas mot varandra. I korthet, så nära designad tillväxt man kan komma.
LÄS MER
En pil åt höger
Digital Sales Acceleration
Med hjälp av digitala processer och verktyg hjälper vi dig korta ner försäljningscykeln och samtidigt säkerställa att varje affär får avslut på snabbast och bästa sätt, utan att offra kundupplevelsen.
LÄS MER
En pil åt höger
Digital Marketing Coach
Letar du en trygg och erfaren partner för att diskutera marknadsstrategier, digitala möjligheter eller bolla ideer för olika marknadsaktiviteter? Diskutera tips eller erfarenheter av olika plattformar du kan använda för att leverera en sömlös upplevelse till dina kunder? Då ska du kontakta våra Digital Marketing Coacher!
LÄS MER
En pil åt höger
Data Driven Marketing
Varför inte marknadsföra med precision? Med datadriven marknadsföring ökar sannolikheten att nå rätt målgrupp, med rätt innehåll, vid rätt tidpunkt. Vi hjälper dig berika kundprofiler med data som ökar precisionen och relevans.
LÄS MER
En pil åt höger
HubSpot Service Hub
HubSpot Operations Hub
HubSpot CMS Hub
HubSpot Marketing Hub
HubSpot Sales Hub
Jitterbit
Salesforce (NPSP) Non Profit Success Pack
Microsoft Dynamics Customer Insights
Databricks
Snowflake
SugarCRM
Oracle Eloqua
Mailchimp
Pipedrive
Act-On
Blueconic
Adobe Campaign
Adobe Audience Manager
Konsulter inom Braze
Konsulter inom Upsales
Konsulter inom Symplify
Selligent Marketing Cloud
Konsulter inom Salesforce Account engagement (Pardot)
Konsulter inom Salesforce Marketing Cloud
Konsulter inom Salesforce
Minitab Connect
Konsulter inom Microsoft Dynamics
Certifierade Konsulter inom Marketo
HubSpot Partner
Konsulter inom FunnelBud