HemTjänsterOperate
Certifierade inom HubSpot Marketing Hub

Certifierade inom HubSpot Marketing Hub

HubSpot Marketing Hub är en del av HubSpot-plattformen och syftar till att hjälpa företag att locka, engagera och behålla sina kunder genom olika marknadsföringsaktiviteter.
Certifierade inom HubSpot Marketing Hub

HubSpot Marketing Hub erbjuder en samling av verktyg och funktioner som hjälper marknadsföringsteam att skapa och hantera kampanjer, generera leads, analysera resultat och automatisera marknadsföringsprocesser.

Några funktioner i HubSpot Marketing Hub

Innehållshantering:

Marketing Hub erbjuder en kraftfull redigeringsverktyg och möjlighet att skapa och publicera innehåll som blogginlägg, webbsidor och e-böcker. Det inkluderar också funktioner för SEO-optimering och sökordsanalys för att förbättra synlighet och sökmotorrankning.

Leadsgenerering och konvertering:

Marketing Hub möjliggör skapandet av formulär, landningssidor och pop-up-fönster för att locka besökare att interagera och lämna sina kontaktuppgifter. Det erbjuder även möjlighet att skapa anpassade call-to-action-knappar och hantera leads genom en integrerad CRM.

E-postmarknadsföring och automation:

Plattformen erbjuder e-postmarknadsföring, inklusive möjlighet att skapa, schemalägga och automatisera e-postkampanjer. Det erbjuder även e-postmallar, A/B-testning och analysverktyg för att optimera kampanjer och följa upp resultat.

Sociala medier:

Marketing Hub erbjuder verktyg för att schemalägga och publicera inlägg på sociala medieplattformar, samt spåra och analysera sociala medieaktiviteter. Det inkluderar också möjligheten att hantera sociala medie-konton och engagera sig med följare.

Marketing automation:

Plattformen möjliggör automatisering av marknadsföringsaktiviteter och skapande av anpassade arbetsflöden. Användare kan skapa automatiserade e-postsekvenser, leadnurturing-flöden och följa upp aktiviteter baserat på besökarens beteende och intressen.

Analys och rapportering:

Marketing Hub erbjuder omfattande rapporter och analyser för att mäta och spåra prestationer och resultat av marknadsföringsinsatser. Det inkluderar bland annat data om trafik, leads, konverteringar och ROI.

Integrationsmöjligheter:

Marketing Hub integreras med andra verktyg och funktioner inom HubSpot-plattformen, inklusive CRM, Sales Hub och Service Hub, vilket skapar en sömlös upplevelse och möjliggör en mer omfattande marknadsföringsstrategi.

Sammanfattningsvis erbjuder HubSpot Marketing Hub en komplett svit av verktyg och funktioner för att hjälpa marknadsföringsteam att attrahera, engagera och behålla kunder. Genom att hantera innehåll, generera leads, automatisera marknadsföring i ett och samma verktyg.

Lär dig mer om

Certifierade inom HubSpot Marketing Hub

. Boka ett kostnadsfritt möte med

Maddja Nazari

på Leadfront som är vår främsta expert på området.

Konsulter inom Salesforce
Behöver ni hjälp av experter i Salesforce? Plattformen är känd för sina CRM-funktioner, men den sträcker sig långt bortom det och företag kan anpassa systemet för att möta sina olika affärsbehov. Vare sig det handlar om att öka försäljningen, förbättra kundtjänsten, eller driva mer effektiv marknadsföring, kan Salesforce vara systemet för att uppnå ditt företags mål och vi finns här för att hjälpa dig dit. 
LÄS MER
En pil åt höger
Konsulter inom HubSpot
Behöver ni hjälp av experter i HubSpot? HubSpot ska vara en katalysator företagets tillväxtresa. Detta är inte alltid fallet då systemet kan vara felaktigt uppsatt, inte vara anpassat till er organisation eller möjligtvis att användarna i systemet inte har rätt förutsättningar för att lyckas.
LÄS MER
En pil åt höger
System Training
Använder du ditt Marketing Automation/CRM system optimalt? Våra systemspecifika utbildningsprogram ger dig djupgående insikter och praktisk kunskap i systemens styrkor, begränsningar och funktionalitet, och hjälpa dig komma igång med automatisering på bästa sätt.
LÄS MER
En pil åt höger
Smarketing
Är en affär sälj- eller marknadsgenererad? Vi hjälper dig att implementera och optimera SMarketing processen, en integrerade sälj- och marknadsfunktion som sätter kunden i fokus, ger dig 360-graders kundöversikt och möjliggör kundupplevelser i världsklass.
LÄS MER
En pil åt höger
Hire Consultant
Hyr erfarna specialistkonsulter för att stötta eller utveckla din verksamhet! Vi erbjuder kompets och erfarenhet inom en lång rad olika projektområden och systemexpertis.
LÄS MER
En pil åt höger
Growth Hacking
Growth hacking är en inställning, strategi, arbetssätt och digital verktygslåda som hjälper dig mäta och snabbt analysera kund- och marknadsdata, och sedan skapa hypoteser som omgående kan testas mot varandra. I korthet, så nära designad tillväxt man kan komma.
LÄS MER
En pil åt höger
Digital Sales Acceleration
Med hjälp av digitala processer och verktyg hjälper vi dig korta ner försäljningscykeln och samtidigt säkerställa att varje affär får avslut på snabbast och bästa sätt, utan att offra kundupplevelsen.
LÄS MER
En pil åt höger
Digital Marketing Coach
Letar du en trygg och erfaren partner för att diskutera marknadsstrategier, digitala möjligheter eller bolla ideer för olika marknadsaktiviteter? Diskutera tips eller erfarenheter av olika plattformar du kan använda för att leverera en sömlös upplevelse till dina kunder? Då ska du kontakta våra Digital Marketing Coacher!
LÄS MER
En pil åt höger
Data Driven Marketing
Varför inte marknadsföra med precision? Med datadriven marknadsföring ökar sannolikheten att nå rätt målgrupp, med rätt innehåll, vid rätt tidpunkt. Vi hjälper dig berika kundprofiler med data som ökar precisionen och relevans.
LÄS MER
En pil åt höger
Certifierade inom Salesforce Data Cloud
Certifierade inom Salesforce Service Cloud
Certifierade inom Salesforce Sales Cloud
Certifierade inom ServiceMax
Certiferade inom HubSpot Service Hub
Certifierade inom HubSpot Operations Hub
Certifierade inom HubSpot CMS Hub
Certifierade inom HubSpot Marketing Hub
Certifierade inom HubSpot Sales Hub
Jitterbit
Salesforce (NPSP) Non Profit Success Pack
Microsoft Dynamics Customer Insights
Databricks
Snowflake
SugarCRM
Oracle Eloqua
Mailchimp
Pipedrive
Act-On
Blueconic
Adobe Campaign
Adobe Audience Manager
Certifierade inom Braze
Certifierade inom Upsales
Certifierade inom Symplify
Selligent Marketing Cloud
Certifierade inom Salesforce Account engagement (Pardot)
Certifierade inom Salesforce Marketing Cloud
Salesforce partner
Minitab Connect
Certifierade inom Microsoft Dynamics
Certifierade Konsulter inom Marketo
HubSpot Partner
Certifierade inom FunnelBud