HemTjänsterOperate
Certifierade inom Salesforce Sales Cloud

Certifierade inom Salesforce Sales Cloud

Sales Cloud är en del av Salesforce-plattformen och en bred uppsättning funktioner, inklusive avancerad analys, automatiserade arbetsflöden, sömlös integration av e-post och finns även tillgängligt som en app för telefoner. Denna omfattande CRM-lösning ger ditt försäljningsteam möjlighet att arbeta smartare, stänga affärer snabbare och skapa långvariga kundrelationer.
Taggar:
Certifierade inom Salesforce Sales Cloud

Certifierade inom Sales Cloud

Salesforce Sales Cloud är en omfattande och kraftfull plattform som är specifikt utformad för att hantera försäljningsprocessen och maximera effektiviteten inom försäljning. Systemet erbjuder en mängd olika tjänster och funktioner som är utformade för att stödja försäljningsavdelningarna med att fatta bättre och mer informerade beslut genom att erbjuda insikter baserade på realtidsdata. Det är en allt-i-ett-lösning som hjälper företag att hantera hela sin försäljningscykel, från leadhantering till avslutande av affärer och rapportering.

Systemets fördelar: 

 • Ökad produktivitet: Sales Cloud automatiserar många manuella uppgifter, vilket gör det möjligt för säljteam att fokusera på försäljningsaktiviteter. Detta leder till ökad produktivitet och kortare säljcykler.
 • Bättre kundinsikter: Plattformen ger en omfattande vy av varje kunds interaktion med företaget. Detta hjälper säljteamet att förstå kundbehov och erbjuda skräddarsydda lösningar.
 • Leadhantering: Sales Cloud erbjuder kraftfull leadhantering, inklusive leadkvalificering och fördelning, vilket hjälper till att säkerställa att rätt leads når rätt säljare vid rätt tidpunkt.
 • Rapportering och analys: Plattformen erbjuder avancerade analyser och rapporteringsverktyg som ger företagsledare insikter i realtid om försäljningsprestationer och trender.
 • Möjlighet till skalbarhet: Sales Cloud kan växa i takt med företagets behov och är lika användbar för små företag som stora globala organisationer.
 • Anpassningsbarhet: Företag kan anpassa Sales Cloud för att passa sina specifika försäljningsprocesser och affärsbehov, vilket gör det till en flexibel lösning.

Våra tjänster: 

Oavsett om Salesforce är nytt för dig och din verksamhet eller om du är en erfaren superanvändare så erbjuder vi tjänster som hjälper dig att maximera värdet och effekten av Salesforce-plattformen. Vi är oberoende, certifierade Salesforce Sales Cloud specialister med erfarenhet och kompetens från olika projekt. Vi berättar gärna mer om fördelar med verktyget och vad som är viktigt att ha extra koll på för att inspirera och hjälpa dig att ta nästa steg. 

Här är några av de viktigaste tjänsterna och funktionerna som erbjuds inom Sales Cloud:

 • Förstudie och planering av implementation.
 • Produktägare och projektledare för lyckad implementation.
 • Uppsättning och konfiguration av Salesforce Sales Cloud.
 • Systemspecialister som utvärderar och optimerar dina befintliga kampanjer och flöden i systemet.
 • Integrationsspecialister som integrerar Sales Cloud med Salesforce övriga inriktningar eller andra marknads- och affärssystem
 • Effektiv leadhantering med hjälp av strategier för leadscoringprogram och leadstrategier

Så oavsett om Salesforce är en ny bekantskap eller du är  Salesforceproffs, så finns vi tillgängliga att hjälpa dig i dina utmaningar.

Utmana oss med dina frågor, utmaningar och funderingar!

Lär dig mer om

Certifierade inom Salesforce Sales Cloud

. Boka ett kostnadsfritt möte med

Klas Bernehjält

på Leadfront som är vår främsta expert på området.

Konsulter inom Salesforce
Behöver ni hjälp av experter i Salesforce? Plattformen är känd för sina CRM-funktioner, men den sträcker sig långt bortom det och företag kan anpassa systemet för att möta sina olika affärsbehov. Vare sig det handlar om att öka försäljningen, förbättra kundtjänsten, eller driva mer effektiv marknadsföring, kan Salesforce vara systemet för att uppnå ditt företags mål och vi finns här för att hjälpa dig dit. 
LÄS MER
En pil åt höger
Konsulter inom HubSpot
Behöver ni hjälp av experter i HubSpot? HubSpot ska vara en katalysator företagets tillväxtresa. Detta är inte alltid fallet då systemet kan vara felaktigt uppsatt, inte vara anpassat till er organisation eller möjligtvis att användarna i systemet inte har rätt förutsättningar för att lyckas.
LÄS MER
En pil åt höger
System Training
Använder du ditt Marketing Automation/CRM system optimalt? Våra systemspecifika utbildningsprogram ger dig djupgående insikter och praktisk kunskap i systemens styrkor, begränsningar och funktionalitet, och hjälpa dig komma igång med automatisering på bästa sätt.
LÄS MER
En pil åt höger
Smarketing
Är en affär sälj- eller marknadsgenererad? Vi hjälper dig att implementera och optimera SMarketing processen, en integrerade sälj- och marknadsfunktion som sätter kunden i fokus, ger dig 360-graders kundöversikt och möjliggör kundupplevelser i världsklass.
LÄS MER
En pil åt höger
Hire Consultant
Hyr erfarna specialistkonsulter för att stötta eller utveckla din verksamhet! Vi erbjuder kompets och erfarenhet inom en lång rad olika projektområden och systemexpertis.
LÄS MER
En pil åt höger
Growth Hacking
Growth hacking är en inställning, strategi, arbetssätt och digital verktygslåda som hjälper dig mäta och snabbt analysera kund- och marknadsdata, och sedan skapa hypoteser som omgående kan testas mot varandra. I korthet, så nära designad tillväxt man kan komma.
LÄS MER
En pil åt höger
Digital Sales Acceleration
Med hjälp av digitala processer och verktyg hjälper vi dig korta ner försäljningscykeln och samtidigt säkerställa att varje affär får avslut på snabbast och bästa sätt, utan att offra kundupplevelsen.
LÄS MER
En pil åt höger
Digital Marketing Coach
Letar du en trygg och erfaren partner för att diskutera marknadsstrategier, digitala möjligheter eller bolla ideer för olika marknadsaktiviteter? Diskutera tips eller erfarenheter av olika plattformar du kan använda för att leverera en sömlös upplevelse till dina kunder? Då ska du kontakta våra Digital Marketing Coacher!
LÄS MER
En pil åt höger
Data Driven Marketing
Varför inte marknadsföra med precision? Med datadriven marknadsföring ökar sannolikheten att nå rätt målgrupp, med rätt innehåll, vid rätt tidpunkt. Vi hjälper dig berika kundprofiler med data som ökar precisionen och relevans.
LÄS MER
En pil åt höger
Certifierade inom Salesforce Data Cloud
Certifierade inom Salesforce Service Cloud
Certifierade inom Salesforce Sales Cloud
Certifierade inom ServiceMax
Certiferade inom HubSpot Service Hub
Certifierade inom HubSpot Operations Hub
Certifierade inom HubSpot CMS Hub
Certifierade inom HubSpot Marketing Hub
Certifierade inom HubSpot Sales Hub
Jitterbit
Salesforce (NPSP) Non Profit Success Pack
Microsoft Dynamics Customer Insights
Databricks
Snowflake
SugarCRM
Oracle Eloqua
Mailchimp
Pipedrive
Act-On
Blueconic
Adobe Campaign
Adobe Audience Manager
Certifierade inom Braze
Certifierade inom Upsales
Certifierade inom Symplify
Selligent Marketing Cloud
Certifierade inom Salesforce Account engagement (Pardot)
Certifierade inom Salesforce Marketing Cloud
Salesforce partner
Minitab Connect
Certifierade inom Microsoft Dynamics
Certifierade Konsulter inom Marketo
HubSpot Partner
Certifierade inom FunnelBud