SugarCRM

SugarCRM förenklar hanteringen av kundrelationer, vilket möjliggör att säljteamen kan fokusera på att engagera sig med sina kunder. Med Sugar kan du ge dina säljteam möjlighet att öka intäkter och effektiviteten, förkorta försäljningscykeln samt leverera meningsfulla kundupplevelser.
Taggar:
SugarCRM

Certifierade inom SugarCRM

SugarCRM är en kraftfull och omfattande lösning för hantering av kundrelationer, marknadsföring och kundservice. Med sina olika komponenter erbjuder SugarCRM ett integrerat system som hjälper organisationer att bättre förstå, engagera och serva sina kunder. Det är ett Allt-i-ett-System för kundrelationer och marknadsföring, där målet med systemet är att du ska kunna skapa en tydlig bild av dina kunder och få en förståelse för deras förflutna, nutid och framtid. 

Med Sugar kan du bland annat:

 • Använda dig av AI-drivna förutsägelser
 • Skräddarsy ditt CRM till ditt företag
 • Få insikt i hur dina kunder köpresa ser ut
 • Automatisera affärsprocesser

Dess integrerade natur och anpassningsbara funktioner gör det till ett värdefullt verktyg för en mängd olika företag och organisationer. Vi har certifierade konsulter inom Sugar-plattformen som kan hjälpa dig från att förstå din verksamhets behov och förutsättningar till införande och anpassning av:

 • CRM (sell)
 • Marketing 
 • Service (Serve)

CRM (Customer Relationship Management): Den centrala delen av SugarCRM är dess CRM-komponent. Här kan företag hantera och följa upp sina kundrelationer. Det inkluderar funktioner för att spåra leads, försäljning, kontaktinformation och interaktioner med kunder.

Marketing: SugarCRM har en inbyggd marknadsföringsfunktion som gör det möjligt för användare att skapa och hantera kampanjer, skicka e-postmeddelanden, och analysera resultat. Det hjälper organisationer att bättre rikta sina marknadsföringsinsatser och mäta deras effektivitet.

Service: Servicekomponenten i SugarCRM ger företag verktyg för att hantera supportärenden och problem från kunder. Det gör det möjligt att spåra ärenden, kommunicera med kunder och förbättra kundtillfredsställelse.

Systemets fördelar: 

 • Anpassningsbarhet: SugarCRM är känt för sin extremt höga anpassningsnivå. Användare kan skräddarsy systemet efter sina specifika behov och processer. Detta inkluderar att definiera egna datafält, anpassa arbetsflöden, och skapa anpassade rapporter. 
 • Open Source-grund: Systemet bygger på open source-teknik. Detta innebär att användarna har fullständig tillgång till källkoden och kan anpassa och vidareutveckla systemet efter behov. Open source-naturen öppnar upp möjligheten till oberoende anpassningar och förlänger systemets livslängd.
 • On-Premises-Alternativ: En av de unika fördelarna med SugarCRM är möjligheten att implementera systemet on-premises, vilket innebär att det kan installeras och köras på egna servrar inom företagets nätverk. Detta ger företag full kontroll över sin CRM-miljö och datasäkerhet, vilket är viktigt för organisationer med strikta krav på dataintegritet och sekretess.
 • Enkel kombination av Sell och Market: SugarCRM erbjuder en smidig integration mellan sina försäljnings- och marknadsföringskomponenter. Användare kan enkelt skapa och spåra marknadsföringskampanjer och överföra leads och kunddata till försäljningsteamet.
 • Kraftfulla Plugins: SugarCRM har ett brett utbud av plugins och integrationer som användarna kan dra nytta av. Detta gör det möjligt att enkelt importera och exportera data, skapa rapporter och hantera e-postkommunikation. Det faktum att systemet erbjuder Sugar Connect Excel som ett gratis plugin är unikt. Detta tillägg är värdefulla för att förbättra produktiviteten och användarupplevelsen.
 • Analys och rapportering: Systemet erbjuder kraftfulla verktyg för att samla in och analysera data om kunder och marknadsföringsaktiviteter. Detta ger insikter som kan användas för att fatta bättre beslut och optimera processer.
 • Skalbarhet: SugarCRM är skalbart och passar både små och stora organisationer. Det kan växa med företaget och anpassas efter förändrade behov.

Våra tjänster:

 • Förstudier med behovsanalys och förutsättningar för införande av Sugar i verksamheten. 
 • Produktägare och projektledare under implementationsfasen.
 • Uppsättning, konfiguration och anpassning av systemet.
 • Systemspecialister som utvärderar och optimerar dina befintliga kampanjer och flöden i systemet.
 • Automation av arbetsflöden, fältuppdateringar och dataflöden.
 • Integration mellan olika 3e part system och datakällor.
 • Lösningsdesign, datastrategier, grässnittsanpassningar samt utveckling av kundspecifik funktionalitet.
 • Effektiv leadhantering med hjälp av strategier för leadscoringprogram och leadstrategier.

Utmana oss! Ta kontakt med oss och berätta om just dina utmaningar.

Lär dig mer om

SugarCRM

. Boka ett kostnadsfritt möte med

Klas Bernehjält

på Leadfront som är vår främsta expert på området.

Konsulter inom Salesforce
Behöver ni hjälp av experter i Salesforce? Plattformen är känd för sina CRM-funktioner, men den sträcker sig långt bortom det och företag kan anpassa systemet för att möta sina olika affärsbehov. Vare sig det handlar om att öka försäljningen, förbättra kundtjänsten, eller driva mer effektiv marknadsföring, kan Salesforce vara systemet för att uppnå ditt företags mål och vi finns här för att hjälpa dig dit. 
LÄS MER
En pil åt höger
Konsulter inom HubSpot
Behöver ni hjälp av experter i HubSpot? HubSpot ska vara en katalysator företagets tillväxtresa. Detta är inte alltid fallet då systemet kan vara felaktigt uppsatt, inte vara anpassat till er organisation eller möjligtvis att användarna i systemet inte har rätt förutsättningar för att lyckas.
LÄS MER
En pil åt höger
System Training
Använder du ditt Marketing Automation/CRM system optimalt? Våra systemspecifika utbildningsprogram ger dig djupgående insikter och praktisk kunskap i systemens styrkor, begränsningar och funktionalitet, och hjälpa dig komma igång med automatisering på bästa sätt.
LÄS MER
En pil åt höger
Smarketing
Är en affär sälj- eller marknadsgenererad? Vi hjälper dig att implementera och optimera SMarketing processen, en integrerade sälj- och marknadsfunktion som sätter kunden i fokus, ger dig 360-graders kundöversikt och möjliggör kundupplevelser i världsklass.
LÄS MER
En pil åt höger
Hire Consultant
Hyr erfarna specialistkonsulter för att stötta eller utveckla din verksamhet! Vi erbjuder kompets och erfarenhet inom en lång rad olika projektområden och systemexpertis.
LÄS MER
En pil åt höger
Growth Hacking
Growth hacking är en inställning, strategi, arbetssätt och digital verktygslåda som hjälper dig mäta och snabbt analysera kund- och marknadsdata, och sedan skapa hypoteser som omgående kan testas mot varandra. I korthet, så nära designad tillväxt man kan komma.
LÄS MER
En pil åt höger
Digital Sales Acceleration
Med hjälp av digitala processer och verktyg hjälper vi dig korta ner försäljningscykeln och samtidigt säkerställa att varje affär får avslut på snabbast och bästa sätt, utan att offra kundupplevelsen.
LÄS MER
En pil åt höger
Digital Marketing Coach
Letar du en trygg och erfaren partner för att diskutera marknadsstrategier, digitala möjligheter eller bolla ideer för olika marknadsaktiviteter? Diskutera tips eller erfarenheter av olika plattformar du kan använda för att leverera en sömlös upplevelse till dina kunder? Då ska du kontakta våra Digital Marketing Coacher!
LÄS MER
En pil åt höger
Data Driven Marketing
Varför inte marknadsföra med precision? Med datadriven marknadsföring ökar sannolikheten att nå rätt målgrupp, med rätt innehåll, vid rätt tidpunkt. Vi hjälper dig berika kundprofiler med data som ökar precisionen och relevans.
LÄS MER
En pil åt höger
Certifierade inom Salesforce Data Cloud
Certifierade inom Salesforce Service Cloud
Certifierade inom Salesforce Sales Cloud
Certifierade inom ServiceMax
Certiferade inom HubSpot Service Hub
Certifierade inom HubSpot Operations Hub
Certifierade inom HubSpot CMS Hub
Certifierade inom HubSpot Marketing Hub
Certifierade inom HubSpot Sales Hub
Jitterbit
Salesforce (NPSP) Non Profit Success Pack
Microsoft Dynamics Customer Insights
Databricks
Snowflake
SugarCRM
Oracle Eloqua
Mailchimp
Pipedrive
Act-On
Blueconic
Adobe Campaign
Adobe Audience Manager
Certifierade inom Braze
Certifierade inom Upsales
Certifierade inom Symplify
Selligent Marketing Cloud
Certifierade inom Salesforce Account engagement (Pardot)
Certifierade inom Salesforce Marketing Cloud
Salesforce partner
Minitab Connect
Certifierade inom Microsoft Dynamics
Certifierade Konsulter inom Marketo
HubSpot Partner
Certifierade inom FunnelBud