HemTjänsterOperate
HubSpot Partner

HubSpot Partner

HubSpot CRM är ett mjukvarubolag som är inriktat på lösningar inom inbound marketing, försäljning och kundservice. Enligt HubSpot själva erbjuder dom tekniska lösningar till de avdelningar på ett företag som arbetar med kundkontakt. Vi på Leadfront är guld-partners med HubSpot och hjälper våra kunder med allt från implementationer till vidareutveckling och utbildning i verktyget.
HubSpot Partner

Våra tjänster

Konsulter

  • Ni har HubSpot idag men har utmaningar i plattformen.
  • Ni är underbemannade eller behöver fylla en vakans och behöver experthjälp.

Läs mer om hur vi kan hjälpa till dig här.

Implementation

  • Ni har tagit beslutet att implementera HubSpot och behöver en implementationspartner som ser till att ni får den bästa starten.

Klicka här för att läsa mer om hur vi går till väga vid implementationsprojekt.

Audit

  • Vi gör en objektiv nulägesanalys av hur HubSpot används i er organisation och ger er en roadmap på hur ni kan ta nästa kliv i HubSpot.

Läs mer om HubSpot Audit här.

HubSpot Marketing Hub

Marketing Hub är utformad för att hjälpa dig att locka rätt målgrupp, konvertera fler besökare till kunder och köra kompletta marknadsföringskampanjer. Här får du verktyg för att bygga webbplatser, publicera innehåll, hantera sociala medier, skicka e-postmeddelanden och skapa automatiserade arbetsflöden.

HubSpot Sales Hub

Sales Hub inkluderar ett komplett sälj-CRM verktyg för försäljning, offert- och CPQ-funktionalitet, rapportering och analys. Det underlättar även generering och spårning av potentiella kunder, lättanvänd försäljningsautomatisering, gör det möjligt att poängsätta potentiella kunder (Lead scoring) för att förstå hur varje del av din försäljningscykel presterar, hantering av forecasting och pipeline.

HubSpot Service Hub

Med Service Hub tar du kontrollen över dina supporthanteringsbehov. Integrerat med övriga HubSpot får du tillgång till historisk data och tidigare touchpoints i den övriga kundresan med ex. köphistorik. HubSpot Service Hub hjälper dig att ex. hålla koll på inkomna supportärenden med tickets, delade inkorgar och prioritering av ärenden.

HubSpot Operations Hub

Operations Hub används för att koppla ihop HupSpot med extern mjukvara via API:er, automatisera manuella processer, synkronisera och städa kunddata. Operations Hub skiljer sig därför från HubSpots App Marketplace som enbart används för att koppla externa appar med HubSpot, ex. Gmail, GoToWebinar och Mailchimp.

Ni kan läsa mer om vad vi gör samt läsa recensioner på vår partnersida.

Lär dig mer om

HubSpot Partner

. Boka ett kostandsfritt möte med

Maddja Nazari

på Leadfront som är vår främsta expert på området.

System Training
Använder du ditt Marketing Automation/CRM system optimalt? Våra systemspecifika utbildningsprogram ger dig djupgående insikter och praktisk kunskap i systemens styrkor, begränsningar och funktionalitet, och hjälpa dig komma igång med automatisering på bästa sätt.
LÄS MER
En pil åt höger
Smarketing
Är en affär sälj- eller marknadsgenererad? Vi hjälper dig att implementera och optimera SMarketing processen, en integrerade sälj- och marknadsfunktion som sätter kunden i fokus, ger dig 360-graders kundöversikt och möjliggör kundupplevelser i världsklass.
LÄS MER
En pil åt höger
Hire Consultant
Hyr erfarna specialistkonsulter för att stötta eller utveckla din verksamhet! Vi erbjuder kompets och erfarenhet inom en lång rad olika projektområden och systemexpertis.
LÄS MER
En pil åt höger
Growth Hacking
Growth hacking är en inställning, strategi, arbetssätt och digital verktygslåda som hjälper dig mäta och snabbt analysera kund- och marknadsdata, och sedan skapa hypoteser som omgående kan testas mot varandra. I korthet, så nära designad tillväxt man kan komma.
LÄS MER
En pil åt höger
Digital Sales Acceleration
Med hjälp av digitala processer och verktyg hjälper vi dig korta ner försäljningscykeln och samtidigt säkerställa att varje affär får avslut på snabbast och bästa sätt, utan att offra kundupplevelsen.
LÄS MER
En pil åt höger
Digital Marketing Coach
Letar du en trygg och erfaren partner för att diskutera marknadsstrategier, digitala möjligheter eller bolla ideer för olika marknadsaktiviteter? Diskutera tips eller erfarenheter av olika plattformar du kan använda för att leverera en sömlös upplevelse till dina kunder? Då ska du kontakta våra Digital Marketing Coacher!
LÄS MER
En pil åt höger
Data Driven Marketing
Varför inte marknadsföra med precision? Med datadriven marknadsföring ökar sannolikheten att nå rätt målgrupp, med rätt innehåll, vid rätt tidpunkt. Vi hjälper dig berika kundprofiler med data som ökar precisionen och relevans.
LÄS MER
En pil åt höger
Microsoft Dynamics Customer Insights
Databricks
Snowflake
SugarCRM
Oracle Eloqua
Mailchimp
Pipedrive
Act-On
Blueconic
Adobe Campaign
Adobe Audience Manager
Konsulter inom Braze
Konsulter inom Upsales
Konsulter inom Symplify
Selligent Marketing Cloud
Konsulter inom Salesforce Account engagement (Pardot)
Konsulter inom Salesforce Marketing Cloud
Konsulter inom Salesforce
Minitab Connect
Konsulter inom Microsoft Dynamics
Certifierade Konsulter inom Marketo
HubSpot Partner
Konsulter inom FunnelBud