HemTjänsterOperate
Certifierade inom Symplify

Certifierade inom Symplify

Symplify är ett system som är anpassad för en enhetlig omnikanal kommunikation. Systemet är ledande inom marknadsanpassning över flera kanaler (e-post, sms, webb push, app push, print, dynamisk web, social och röst) för marknadsförare och crm-team.
Certifierade inom Symplify

Upptäck Symplify: En all-in-one lösning inom Marketing Automation & CRM samt CRO och AI.

Symplify hjälper kunder optimera sitt kundengagemang och automatisera kundresan över flera kanaler. Med ett starkt fokus på omnikanals-funktioner och användarvänlighet är Symplify det perfekta valet för företag som letar efter en lösning som levererar kraftfulla resultat med lätthet.

Huvudfunktioner:

 1. Omnikanal i fokus: Symplify ger dig möjlighet att nå era kunder sömlöst över flera kanaler, inklusive Email, SMS, Print, Web & App Push notifikationer, Voice calling, Sociala medier samt Dynamic Web (landningssidor). Skapa enhetliga kundupplevelser som sträcker sig över individuella kontaktpunkter.
 2. Intuitivt användargränssnitt: Symplifys användarvänliga gränssnitt säkerställer att både erfarna marknadsförare och nykomlingar kan navigera smidigt. Ingen omfattande utbildning krävs – du kommer igång på nolltid.
 3. Personifiering omdefinierad: Anpassa dina marknadsföringsinsatser utan ansträngning. Symplifys avancerade automationsmöjligheter möjliggör exakt målgruppssegmentering, personifierade meddelanden och realtidsuppföljning för att säkerställa att varje kund nås med rätt budskap, vid rätt tid och i rätt kanal.
 4. Problemfri integration: Harmonisera dina befintliga system och verktyg smidigt med Symplify. Symplify integreras lätt med annan systeminfrastruktur och möjliggör en holistisk bild av din kunddata för att förbättra beslutsfattandet.
 5. Effektiviserad automation: Automatisera viktiga processer, från uppföljningsmejl till lead-nurturing och sälj- & marknadsflöden. Symplify förenklar dina arbetsflöden, sparar tid och ökar effektiviteten.

Enkelt utryckt är Symplify en flexibel plattform med kraftfulla verktyg för att möta behoven hos moderna marknadsförare.

Vi på Leadfront är specialiserade på moderna och automatiserade sälj och marknadsprocesser. Vi hjälper dig från att förstå din verksamhets behov och förutsättningar till upphandling, införande och anpassning av Symplify.

Vi hjälper dig med:

 • Utvärdering och kravställning inför inköp av Symplify
 • Installation, konfiguration och anpassning av Symplify
 • Anpassning och automation av arbetsflöden, fältuppdateringar och dataflöden.
 • Uppsättning av automatiserade flöden
 • Utbildning av systemanvändare
 • Leadsstrategi & leadsgenerering
 • Integration med övriga verksamhetssystem

Ta kontakt med oss och berätta om just dina utmaningar.

Lär dig mer om

Certifierade inom Symplify

. Boka ett kostnadsfritt möte med

Maddja Nazari

på Leadfront som är vår främsta expert på området.

Konsulter inom Salesforce
Behöver ni hjälp av experter i Salesforce? Plattformen är känd för sina CRM-funktioner, men den sträcker sig långt bortom det och företag kan anpassa systemet för att möta sina olika affärsbehov. Vare sig det handlar om att öka försäljningen, förbättra kundtjänsten, eller driva mer effektiv marknadsföring, kan Salesforce vara systemet för att uppnå ditt företags mål och vi finns här för att hjälpa dig dit. 
LÄS MER
En pil åt höger
Konsulter inom HubSpot
Behöver ni hjälp av experter i HubSpot? HubSpot ska vara en katalysator företagets tillväxtresa. Detta är inte alltid fallet då systemet kan vara felaktigt uppsatt, inte vara anpassat till er organisation eller möjligtvis att användarna i systemet inte har rätt förutsättningar för att lyckas.
LÄS MER
En pil åt höger
System Training
Använder du ditt Marketing Automation/CRM system optimalt? Våra systemspecifika utbildningsprogram ger dig djupgående insikter och praktisk kunskap i systemens styrkor, begränsningar och funktionalitet, och hjälpa dig komma igång med automatisering på bästa sätt.
LÄS MER
En pil åt höger
Smarketing
Är en affär sälj- eller marknadsgenererad? Vi hjälper dig att implementera och optimera SMarketing processen, en integrerade sälj- och marknadsfunktion som sätter kunden i fokus, ger dig 360-graders kundöversikt och möjliggör kundupplevelser i världsklass.
LÄS MER
En pil åt höger
Hire Consultant
Hyr erfarna specialistkonsulter för att stötta eller utveckla din verksamhet! Vi erbjuder kompets och erfarenhet inom en lång rad olika projektområden och systemexpertis.
LÄS MER
En pil åt höger
Growth Hacking
Growth hacking är en inställning, strategi, arbetssätt och digital verktygslåda som hjälper dig mäta och snabbt analysera kund- och marknadsdata, och sedan skapa hypoteser som omgående kan testas mot varandra. I korthet, så nära designad tillväxt man kan komma.
LÄS MER
En pil åt höger
Digital Sales Acceleration
Med hjälp av digitala processer och verktyg hjälper vi dig korta ner försäljningscykeln och samtidigt säkerställa att varje affär får avslut på snabbast och bästa sätt, utan att offra kundupplevelsen.
LÄS MER
En pil åt höger
Digital Marketing Coach
Letar du en trygg och erfaren partner för att diskutera marknadsstrategier, digitala möjligheter eller bolla ideer för olika marknadsaktiviteter? Diskutera tips eller erfarenheter av olika plattformar du kan använda för att leverera en sömlös upplevelse till dina kunder? Då ska du kontakta våra Digital Marketing Coacher!
LÄS MER
En pil åt höger
Data Driven Marketing
Varför inte marknadsföra med precision? Med datadriven marknadsföring ökar sannolikheten att nå rätt målgrupp, med rätt innehåll, vid rätt tidpunkt. Vi hjälper dig berika kundprofiler med data som ökar precisionen och relevans.
LÄS MER
En pil åt höger
Certifierade inom Salesforce Data Cloud
Certifierade inom Salesforce Service Cloud
Certifierade inom Salesforce Sales Cloud
Certifierade inom ServiceMax
Certiferade inom HubSpot Service Hub
Certifierade inom HubSpot Operations Hub
Certifierade inom HubSpot CMS Hub
Certifierade inom HubSpot Marketing Hub
Certifierade inom HubSpot Sales Hub
Jitterbit
Salesforce (NPSP) Non Profit Success Pack
Microsoft Dynamics Customer Insights
Databricks
Snowflake
SugarCRM
Oracle Eloqua
Mailchimp
Pipedrive
Act-On
Blueconic
Adobe Campaign
Adobe Audience Manager
Certifierade inom Braze
Certifierade inom Upsales
Certifierade inom Symplify
Selligent Marketing Cloud
Certifierade inom Salesforce Account engagement (Pardot)
Certifierade inom Salesforce Marketing Cloud
Salesforce partner
Minitab Connect
Certifierade inom Microsoft Dynamics
Certifierade Konsulter inom Marketo
HubSpot Partner
Certifierade inom FunnelBud