HemTjänsterOperate
Selligent Marketing Cloud

Selligent Marketing Cloud

Selligent Marketing Cloud är en mycket integrerad, AI-driven omnikanals Marketing Automation system som gör det möjligt för ambitiösa B2C-marknadsförare att maximera varje ögonblick av interaktion med dagens anslutna konsumenter.
Selligent Marketing Cloud
Vi på Leadfront har erfarenhet och kompetens inom Selligent Marketing Cloud och hjälper dig med att anpassa systemet efter din verksamhet. Från best practice, uppsättning, konfiguration och utbildning i hur man använder Selligent för att bygga kundengagemang genom kundlivscykeln via kommunikation i olika kanaler; bland annat E-mail, sms, hemsida, in-app meddelande och push-notifikation.

Selligent styrkor

Selligent levererar extremt personliga, mycket relevanta kundupplevelser över kanaler och enheter, som ökar kundens livslängd och minskar churn.

Selligent's omnikanalplattform låter dig att enkelt starta integrerade kampanjer och hantera konsumentinteraktioner på alla kanaler, med optimerad leverans. Du kan samla in och analysera kunddata i varje kundkontaktpunkt genom kundresan.

Med Selligent kan du automatisera många delar av din kunddialog som pågår i olika kanaler, från E-mail och sms till in-app och push-notiser på hemsidan eller e-handeln.

  • Hanterar dialoger över många olika kanaler i Realtid
  • Realtids artificiell intelligens & maskininlärningsalgoritmer
  • Analys och definiering av målgrupper utifrån deras handlingar, köphistorik eller CRM -profildata

Vi kan bland annat hjälpa dig med

Vi genomför förstudie med analys av hur Selligent kan bidra till din organisations möjligheter att engagera och bygga relationer med era kunder. Vi hjälper dig i skalning av lösningen och förhandling med Selligent för att det ska bli så bra som möjligt. Vi har system specialister som hjälper till med det dagliga kampanjarbetet.

  • Implementation och konfiguration av Selligent
  • Uppsättning av automationer och kommunikationsflöden
  • Analys & optimering av flöden
  • System specialister "campaign managers"
  • Projektledare och integrationsspecialister


Har du eller har du planer på att investera i Selligent Marketing Cloud? Kontakta oss för ett kostnadsfritt möte!

Lär dig mer om

Selligent Marketing Cloud

. Boka ett kostnadsfritt möte med

Maddja Nazari

på Leadfront som är vår främsta expert på området.

Konsulter inom Salesforce
Behöver ni hjälp av experter i Salesforce? Plattformen är känd för sina CRM-funktioner, men den sträcker sig långt bortom det och företag kan anpassa systemet för att möta sina olika affärsbehov. Vare sig det handlar om att öka försäljningen, förbättra kundtjänsten, eller driva mer effektiv marknadsföring, kan Salesforce vara systemet för att uppnå ditt företags mål och vi finns här för att hjälpa dig dit. 
LÄS MER
En pil åt höger
Konsulter inom HubSpot
Behöver ni hjälp av experter i HubSpot? HubSpot ska vara en katalysator företagets tillväxtresa. Detta är inte alltid fallet då systemet kan vara felaktigt uppsatt, inte vara anpassat till er organisation eller möjligtvis att användarna i systemet inte har rätt förutsättningar för att lyckas.
LÄS MER
En pil åt höger
System Training
Använder du ditt Marketing Automation/CRM system optimalt? Våra systemspecifika utbildningsprogram ger dig djupgående insikter och praktisk kunskap i systemens styrkor, begränsningar och funktionalitet, och hjälpa dig komma igång med automatisering på bästa sätt.
LÄS MER
En pil åt höger
Smarketing
Är en affär sälj- eller marknadsgenererad? Vi hjälper dig att implementera och optimera SMarketing processen, en integrerade sälj- och marknadsfunktion som sätter kunden i fokus, ger dig 360-graders kundöversikt och möjliggör kundupplevelser i världsklass.
LÄS MER
En pil åt höger
Hire Consultant
Hyr erfarna specialistkonsulter för att stötta eller utveckla din verksamhet! Vi erbjuder kompets och erfarenhet inom en lång rad olika projektområden och systemexpertis.
LÄS MER
En pil åt höger
Growth Hacking
Growth hacking är en inställning, strategi, arbetssätt och digital verktygslåda som hjälper dig mäta och snabbt analysera kund- och marknadsdata, och sedan skapa hypoteser som omgående kan testas mot varandra. I korthet, så nära designad tillväxt man kan komma.
LÄS MER
En pil åt höger
Digital Sales Acceleration
Med hjälp av digitala processer och verktyg hjälper vi dig korta ner försäljningscykeln och samtidigt säkerställa att varje affär får avslut på snabbast och bästa sätt, utan att offra kundupplevelsen.
LÄS MER
En pil åt höger
Digital Marketing Coach
Letar du en trygg och erfaren partner för att diskutera marknadsstrategier, digitala möjligheter eller bolla ideer för olika marknadsaktiviteter? Diskutera tips eller erfarenheter av olika plattformar du kan använda för att leverera en sömlös upplevelse till dina kunder? Då ska du kontakta våra Digital Marketing Coacher!
LÄS MER
En pil åt höger
Data Driven Marketing
Varför inte marknadsföra med precision? Med datadriven marknadsföring ökar sannolikheten att nå rätt målgrupp, med rätt innehåll, vid rätt tidpunkt. Vi hjälper dig berika kundprofiler med data som ökar precisionen och relevans.
LÄS MER
En pil åt höger
Certifierade inom Salesforce Data Cloud
Certifierade inom Salesforce Service Cloud
Certifierade inom Salesforce Sales Cloud
Certifierade inom ServiceMax
Certiferade inom HubSpot Service Hub
Certifierade inom HubSpot Operations Hub
Certifierade inom HubSpot CMS Hub
Certifierade inom HubSpot Marketing Hub
Certifierade inom HubSpot Sales Hub
Jitterbit
Salesforce (NPSP) Non Profit Success Pack
Microsoft Dynamics Customer Insights
Databricks
Snowflake
SugarCRM
Oracle Eloqua
Mailchimp
Pipedrive
Act-On
Blueconic
Adobe Campaign
Adobe Audience Manager
Certifierade inom Braze
Certifierade inom Upsales
Certifierade inom Symplify
Selligent Marketing Cloud
Certifierade inom Salesforce Account engagement (Pardot)
Certifierade inom Salesforce Marketing Cloud
Salesforce partner
Minitab Connect
Certifierade inom Microsoft Dynamics
Certifierade Konsulter inom Marketo
HubSpot Partner
Certifierade inom FunnelBud