Whitepaper

Selligent Marketing Cloud

Selligent Marketing Cloud är en mycket integrerad, AI-driven omnikanals Marketing Automation system som gör det möjligt för ambitiösa B2C-marknadsförare att maximera varje ögonblick av interaktion med dagens anslutna konsumenter.
Dekorativ bild

Vi på Leadfront har erfarenhet och kompetens inom Selligent Marketing Cloud och hjälper dig med att anpassa systemet efter din verksamhet. Från best practice, uppsättning, konfiguration och utbildning i hur man använder Selligent för att bygga kundengagemang genom kundlivscykeln via kommunikation i olika kanaler; bland annat E-mail, sms, hemsida, in-app meddelande och push-notifikation.

Selligent styrkor

Selligent levererar extremt personliga, mycket relevanta kundupplevelser över kanaler och enheter, som ökar kundens livslängd och minskar churn.

Selligent's omnikanalplattform låter dig att enkelt starta integrerade kampanjer och hantera konsumentinteraktioner på alla kanaler, med optimerad leverans. Du kan samla in och analysera kunddata i varje kundkontaktpunkt genom kundresan.

Med Selligent kan du automatisera många delar av din kunddialog som pågår i olika kanaler, från E-mail och sms till in-app och push-notiser på hemsidan eller e-handeln.

  • Hanterar dialoger över många olika kanaler i Realtid
  • Realtids artificiell intelligens & maskininlärningsalgoritmer
  • Analys och definiering av målgrupper utifrån deras handlingar, köphistorik eller CRM -profildata

Vi kan bland annat hjälpa dig med

Vi genomför förstudie med analys av hur Selligent kan bidra till din organisations möjligheter att engagera och bygga relationer med era kunder. Vi hjälper dig i skalning av lösningen och förhandling med Selligent för att det ska bli så bra som möjligt. Vi har system specialister som hjälper till med det dagliga kampanjarbetet.

  • Implementation och konfiguration av Selligent
  • Uppsättning av automationer och kommunikationsflöden
  • Analys & optimering av flöden
  • System specialister "campaign managers"
  • Projektledare och integrationsspecialister


Har du eller har du planer på att investera i Selligent Marketing Cloud? Kontakta oss för ett kostnadsfritt möte!

Digital Marketing Coach
Letar du en trygg och erfaren partner för att diskutera marknadsstrategier, digitala möjligheter eller bolla ideer för olika marknadsaktiviteter? Diskutera tips eller erfarenheter av olika plattformar du kan använda för att leverera en sömlös upplevelse till dina kunder? Då ska du kontakta våra Digital Marketing Coacher!
LÄS MER
En pil åt höger
Digital Sales Acceleration
Med hjälp av digitala processer och verktyg hjälper vi dig korta ner försäljningscykeln och samtidigt säkerställa att varje affär får avslut på snabbast och bästa sätt, utan att offra kundupplevelsen.
LÄS MER
En pil åt höger
Data Driven Marketing
Varför inte marknadsföra med precision? Med datadriven marknadsföring ökar sannolikheten att nå rätt målgrupp, med rätt innehåll, vid rätt tidpunkt. Vi hjälper dig berika kundprofiler med data som ökar precisionen och relevans.
LÄS MER
En pil åt höger
Smarketing
Är en affär sälj- eller marknadsgenererad? Vi hjälper dig att implementera och optimera SMarketing processen, en integrerade sälj- och marknadsfunktion som sätter kunden i fokus, ger dig 360-graders kundöversikt och möjliggör kundupplevelser i världsklass.
LÄS MER
En pil åt höger
Growth Hacking
Growth hacking är en inställning, strategi, arbetssätt och digital verktygslåda som hjälper dig mäta och snabbt analysera kund- och marknadsdata, och sedan skapa hypoteser som omgående kan testas mot varandra. I korthet, så nära designad tillväxt man kan komma.
LÄS MER
En pil åt höger
System Training
Använder du ditt Marketing Automation/CRM system optimalt? Våra systemspecifika utbildningsprogram ger dig djupgående insikter och praktisk kunskap i systemens styrkor, begränsningar och funktionalitet, och hjälpa dig komma igång med automatisering på bästa sätt.
LÄS MER
En pil åt höger
Hire Consultant
Hyr erfarna specialistkonsulter för att stötta eller utveckla din verksamhet! Vi erbjuder kompets och erfarenhet inom en lång rad olika projektområden och systemexpertis.
LÄS MER
En pil åt höger
Selligent Marketing Cloud
LÄS MER
Microsoft Dynamics Konsulter
LÄS MER
Upsales Konsulter
LÄS MER
Symplify Konsulter
LÄS MER
Salesforce Pardot Konsulter
LÄS MER
Salesforce Marketing Cloud Konsulter
LÄS MER
Salesforce Konsulter
LÄS MER
Hubspot Konsulter
LÄS MER
FunnelBud Konsulter
LÄS MER
Certifierade Marketo Konsulter
LÄS MER
Braze Konsulter
LÄS MER

Andra whitepapers

Decorative picture
Project Tracker
Detta dokument hjälper dig att kunna planera och strukturera era projekt och arbeteten. Dokumentet kan användas till allt olika typer av projekt och arbeten men är främst designat till lansering av CRM och Marketing automation.
LÄS MER
Decorative picture
Val & Lansering av CRM projekt
Står du inför val av CRM system och undrar vilket system passar dina behov?
LÄS MER
Decorative picture
Val & Lansering av Marketing Automation
Står du inför val av Marketing Automation system och undrar vilket system passar dina behov?
LÄS MER
Decorative picture
En guide för kundresan
Vi lever i en värld där konsumenters krav och förväntningar ökar snabbt. I och med den ökade digitaliseringen i samhället har kundernas beteenden förändrats. Har ni säkerställt att ni svarar upp på era kunders behov längs hela kundresan?
LÄS MER
Dekorativ bild med böcker
Marketing Automation ordlista
Inom marknadsföringsområdet används väldigt många ord och förkortningar och det är inte helt lätt att hänga med i vad de alla betyder.
LÄS MER

Alla kategorier

NYHETSBREV
Få förtur till våra event och webinars.
Våra populära och informativa event blir fullbokade snabbt. Fyll i din mailadress och få inbjudan före alla andra.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
En pil