HemTjänsterOperate
Konsulter inom Salesforce Account engagement (Pardot)

Konsulter inom Salesforce Account engagement (Pardot)

Account engagement (Pardot) är Salesforce B2B Marketing Automation plattform. Account engagement (Pardot) är utmärkt för att generera, hantera och utveckla leads till säljorganisationen.
Konsulter inom Salesforce Account engagement (Pardot)
Salesforce Account engagement (Pardot) är specifikt utvecklat för B2B marknadsföring för att skapa värdefulla dialoger och kundengagemang genom hela kundlivcykeln. Account engagement (Pardot) hanterar relationer mellan individer (contacts) och företag (accounts) och med hjälp av avancerade scoring modeller och nära CRM kopplingar kan du skapa kraftfulla kampanjer.

Våra Salesforce Account engagement (Pardot) tjänster

Vi på Leadfront är certifierade Account engagement (Pardot) Konsulter med erfarenhet och kompetens från olika Account engagement (Pardot) projekt. Vi berättar gärna mer om fördelar med verktyget och vad som är viktigt att ha extra koll på.

  • Förstudie och planering av Account engagement (Pardot) implementation
  • Produktägare och projektledare för lyckad implementation
  • Uppsättning och konfiguration av Salesforce Account engagement (Pardot)
  • Systemspecialister som utvärderar och optimerar dina befintliga kampanjer och flöden i Account engagement (Pardot)
  • Campaign manager som sätter upp nya kampanjflöden i Account engagement (Pardot)
  • Strateger för leadscoringprogram och leadstrategier
  • Integrationssspecialister som integrerar Account engagement (Pardot) med Salesforce CRM eller andra marknads- och affärssystem
  • Utmana oss med dina frågor, kontakta oss!

Lär dig mer om

Konsulter inom Salesforce Account engagement (Pardot)

. Boka ett kostandsfritt möte med

Maddja Nazari

på Leadfront som är vår främsta expert på området.

HubSpot Service Hub
HubSpot Service Hub är den del av HubSpots CRM-plattform som är utformad för att hjälpa företag att ge kundservice och support. Det är en komplett lösning som erbjuder verktyg och funktioner för att hantera och förbättra kundupplevelsen genom hela kundresan.
LÄS MER
En pil åt höger
HubSpot CMS Hub
HubSpot CMS Hub är en del av HubSpot-plattformen och syftar till att erbjuda ett kraftfullt och flexibelt Content Management System (CMS) för att hantera och publicera webbinnehåll.
LÄS MER
En pil åt höger
System Training
Använder du ditt Marketing Automation/CRM system optimalt? Våra systemspecifika utbildningsprogram ger dig djupgående insikter och praktisk kunskap i systemens styrkor, begränsningar och funktionalitet, och hjälpa dig komma igång med automatisering på bästa sätt.
LÄS MER
En pil åt höger
Smarketing
Är en affär sälj- eller marknadsgenererad? Vi hjälper dig att implementera och optimera SMarketing processen, en integrerade sälj- och marknadsfunktion som sätter kunden i fokus, ger dig 360-graders kundöversikt och möjliggör kundupplevelser i världsklass.
LÄS MER
En pil åt höger
Hire Consultant
Hyr erfarna specialistkonsulter för att stötta eller utveckla din verksamhet! Vi erbjuder kompets och erfarenhet inom en lång rad olika projektområden och systemexpertis.
LÄS MER
En pil åt höger
Growth Hacking
Growth hacking är en inställning, strategi, arbetssätt och digital verktygslåda som hjälper dig mäta och snabbt analysera kund- och marknadsdata, och sedan skapa hypoteser som omgående kan testas mot varandra. I korthet, så nära designad tillväxt man kan komma.
LÄS MER
En pil åt höger
Digital Sales Acceleration
Med hjälp av digitala processer och verktyg hjälper vi dig korta ner försäljningscykeln och samtidigt säkerställa att varje affär får avslut på snabbast och bästa sätt, utan att offra kundupplevelsen.
LÄS MER
En pil åt höger
Digital Marketing Coach
Letar du en trygg och erfaren partner för att diskutera marknadsstrategier, digitala möjligheter eller bolla ideer för olika marknadsaktiviteter? Diskutera tips eller erfarenheter av olika plattformar du kan använda för att leverera en sömlös upplevelse till dina kunder? Då ska du kontakta våra Digital Marketing Coacher!
LÄS MER
En pil åt höger
Data Driven Marketing
Varför inte marknadsföra med precision? Med datadriven marknadsföring ökar sannolikheten att nå rätt målgrupp, med rätt innehåll, vid rätt tidpunkt. Vi hjälper dig berika kundprofiler med data som ökar precisionen och relevans.
LÄS MER
En pil åt höger
HubSpot Operations Hub
HubSpot Marketing Hub
HubSpot Sales Hub
Jitterbit
Salesforce (NPSP) Non Profit Success Pack
Microsoft Dynamics Customer Insights
Databricks
Snowflake
SugarCRM
Oracle Eloqua
Mailchimp
Pipedrive
Act-On
Blueconic
Adobe Campaign
Adobe Audience Manager
Konsulter inom Braze
Konsulter inom Upsales
Konsulter inom Symplify
Selligent Marketing Cloud
Konsulter inom Salesforce Account engagement (Pardot)
Konsulter inom Salesforce Marketing Cloud
Konsulter inom Salesforce
Minitab Connect
Konsulter inom Microsoft Dynamics
Certifierade Konsulter inom Marketo
HubSpot Partner
Konsulter inom FunnelBud