HemTjänsterOperate
Certifierade inom Salesforce Data Cloud

Certifierade inom Salesforce Data Cloud

Använder du flera system och har kunddata, orderdata och data om andra touchpoints i många olika system? Salesforce Data Cloud, tidigare känt som Salesforce DMP (Data Management Platform), är en kraftfull dataplattform som är utformad för att hjälpa företag att hantera och använda data för att förbättra sina marknadsförings- och kundupplevelsestrategier. Det är även det perfekta verktyget för dig att sammanställa och omvandla denna data till något du kan ta action på! 
Certifierade inom Salesforce Data Cloud

Certifierade inom Data Cloud

Salesforce Data Cloud är en värdefull resurs för organisationer som vill använda data för att öka sin konkurrenskraft, förbättra kundrelationer och driva framgångsrika marknadsföringsstrategier. Genom att erbjuda riklig och relevant data samt avancerade verktyg för hantering och analys gör plattformen det möjligt för företag att skapa djupare kundanslutningar och öka sin förmåga att uppnå sina mål.

Data Cloud fokuserar på att samla, organisera och hantera kunddata från olika källor. Plattformen möjliggör för företag att konsolidera denna data för att skapa enhetliga kundprofiler, vilket förbättrar inriktade marknadsföringsinsatser och personaliserar kundupplevelser. Det är särskilt användbart för marknadsförare som vill förstå kundbeteende över olika kanaler och system, och sedan använda denna insikt för att driva mer effektiva marknadsföringskampanjer. Salesforce Data Cloud hjälper till att göra data handlingsbar för bättre kundengagemang och beslutsfattande. Dessa insikter kan också användas för att förbättra funktionaliteten i Service & Sales Cloud.

Systemets fördelar: 

 • Kundinsikter: Data Cloud hjälper organisationer att förstå sina kunder bättre genom att samla in, konsolidera och analysera data från olika källor. Det gör det möjligt att skapa mer relevanta och personliga kundupplevelser.
 • Målgruppssegmentering: Plattformen möjliggör målgruppssegmentering baserad på olika kriterier, såsom demografi, beteende och intressen. Det hjälper marknadsförare att leverera rätt budskap till rätt målgrupper.
 • Effektiv marknadsföring: Genom att använda data från Data Cloud kan marknadsförare skapa och leverera målinriktade marknadsföringskampanjer som är mer benägna att konvertera och generera resultat.
 • Bättre beslutsfattande: Data Cloud erbjuder avancerade analys- och rapporteringsverktyg som ger organisationer insikter i realtid. Detta hjälper företagsledare att fatta informerade beslut och justera strategier efter behov.
 • Datapålitlighet och kvalitet: Plattformen strävar efter att säkerställa att data är noggranna och av hög kvalitet, vilket är avgörande för att fatta rätt beslut och utföra exakta kampanjer.
 • Integrationer: Data Cloud kan integreras med andra Salesforce-lösningar och appar från tredje part, vilket ger organisationer möjlighet att utnyttja sina befintliga system och datakällor.
 • Säkerhet och integritet: Salesforce Data Cloud sätter högt värde på dataskydd och säkerhet för att säkerställa att kunddata hanteras på ett säkert sätt och följer lagar och regler.

Våra tjänster: 

Oavsett om Salesforce är nytt för dig och din verksamhet eller om du är en erfaren superanvändare så erbjuder vi tjänster som hjälper dig att maximera värdet och effekten av Salesforce-plattformen. Vi är oberoende, certifierade Salesforce Data Cloud specialister med erfarenhet och kompetens från olika projekt. Vi berättar gärna mer om fördelar med verktyget och vad som är viktigt att ha extra koll på för att inspirera och hjälpa dig att ta nästa steg. 

Här är några av de viktigaste tjänsterna och funktionerna som erbjuds inom Data Cloud:

 • Datainsamling
 • Datahantering
 • Datarensning och data ägarskap
 • Segmentering
 • Integrationer med andra Salesforce-produkter och appar från tredje part för att samla in och använda data effektivt.
 • Analys och rapportering

Så oavsett om Salesforce är en ny bekantskap eller du är  Salesforceproffs, så finns vi tillgängliga att hjälpa dig i dina utmaningar.

Utmana oss med dina frågor, utmaningar och funderingar!

Lär dig mer om

Certifierade inom Salesforce Data Cloud

. Boka ett kostnadsfritt möte med

Klas Bernehjält

på Leadfront som är vår främsta expert på området.

Konsulter inom Salesforce
Behöver ni hjälp av experter i Salesforce? Plattformen är känd för sina CRM-funktioner, men den sträcker sig långt bortom det och företag kan anpassa systemet för att möta sina olika affärsbehov. Vare sig det handlar om att öka försäljningen, förbättra kundtjänsten, eller driva mer effektiv marknadsföring, kan Salesforce vara systemet för att uppnå ditt företags mål och vi finns här för att hjälpa dig dit. 
LÄS MER
En pil åt höger
Konsulter inom HubSpot
Behöver ni hjälp av experter i HubSpot? HubSpot ska vara en katalysator företagets tillväxtresa. Detta är inte alltid fallet då systemet kan vara felaktigt uppsatt, inte vara anpassat till er organisation eller möjligtvis att användarna i systemet inte har rätt förutsättningar för att lyckas.
LÄS MER
En pil åt höger
System Training
Använder du ditt Marketing Automation/CRM system optimalt? Våra systemspecifika utbildningsprogram ger dig djupgående insikter och praktisk kunskap i systemens styrkor, begränsningar och funktionalitet, och hjälpa dig komma igång med automatisering på bästa sätt.
LÄS MER
En pil åt höger
Smarketing
Är en affär sälj- eller marknadsgenererad? Vi hjälper dig att implementera och optimera SMarketing processen, en integrerade sälj- och marknadsfunktion som sätter kunden i fokus, ger dig 360-graders kundöversikt och möjliggör kundupplevelser i världsklass.
LÄS MER
En pil åt höger
Hire Consultant
Hyr erfarna specialistkonsulter för att stötta eller utveckla din verksamhet! Vi erbjuder kompets och erfarenhet inom en lång rad olika projektområden och systemexpertis.
LÄS MER
En pil åt höger
Growth Hacking
Growth hacking är en inställning, strategi, arbetssätt och digital verktygslåda som hjälper dig mäta och snabbt analysera kund- och marknadsdata, och sedan skapa hypoteser som omgående kan testas mot varandra. I korthet, så nära designad tillväxt man kan komma.
LÄS MER
En pil åt höger
Digital Sales Acceleration
Med hjälp av digitala processer och verktyg hjälper vi dig korta ner försäljningscykeln och samtidigt säkerställa att varje affär får avslut på snabbast och bästa sätt, utan att offra kundupplevelsen.
LÄS MER
En pil åt höger
Digital Marketing Coach
Letar du en trygg och erfaren partner för att diskutera marknadsstrategier, digitala möjligheter eller bolla ideer för olika marknadsaktiviteter? Diskutera tips eller erfarenheter av olika plattformar du kan använda för att leverera en sömlös upplevelse till dina kunder? Då ska du kontakta våra Digital Marketing Coacher!
LÄS MER
En pil åt höger
Data Driven Marketing
Varför inte marknadsföra med precision? Med datadriven marknadsföring ökar sannolikheten att nå rätt målgrupp, med rätt innehåll, vid rätt tidpunkt. Vi hjälper dig berika kundprofiler med data som ökar precisionen och relevans.
LÄS MER
En pil åt höger
Certifierade inom Salesforce Data Cloud
Certifierade inom Salesforce Service Cloud
Certifierade inom Salesforce Sales Cloud
Certifierade inom ServiceMax
Certiferade inom HubSpot Service Hub
Certifierade inom HubSpot Operations Hub
Certifierade inom HubSpot CMS Hub
Certifierade inom HubSpot Marketing Hub
Certifierade inom HubSpot Sales Hub
Jitterbit
Salesforce (NPSP) Non Profit Success Pack
Microsoft Dynamics Customer Insights
Databricks
Snowflake
SugarCRM
Oracle Eloqua
Mailchimp
Pipedrive
Act-On
Blueconic
Adobe Campaign
Adobe Audience Manager
Certifierade inom Braze
Certifierade inom Upsales
Certifierade inom Symplify
Selligent Marketing Cloud
Certifierade inom Salesforce Account engagement (Pardot)
Certifierade inom Salesforce Marketing Cloud
Salesforce partner
Minitab Connect
Certifierade inom Microsoft Dynamics
Certifierade Konsulter inom Marketo
HubSpot Partner
Certifierade inom FunnelBud