HemTjänsterOperate
Konsulter inom Microsoft Dynamics

Konsulter inom Microsoft Dynamics

Oavsett om man redan använder Microsoftprodukter eller inte är Microsoft Dynamics 365 CRM ett bra val om du letar efter en ledande CRM-plattform med möjlighet till AI-analys av din kund- och affärsdata.
Konsulter inom Microsoft Dynamics
Plattformen är skalbar och uppbyggd av modulbaserade appar som kombineras och skräddarsys för att passa in i din verksamhet.

Dynamics 365 känns både lättanvänt, snabbt, flexibelt men framför allt Kraftfullt. Integreringsmöjligheterna är enastående då det uppträder nästan hopsytt med Office-paketet.

Eftersom Microsoft Dynamics är så flexibelt och erbjuder funktionalitet i så pass många områden ställer det höga krav på dig som användare att anpassa plattformen efter just din verksamhet och dess behov.

Integrated data i hela organisationen


  • Dynamics 365 Sales – Få nöjdare kunder med en smart lösning för modernare försäljning.
  • Dynamics 365 Customer Service – Förbättra upplevelsen för era kunder och handläggare.
  • Dynamics 365 Marketing – Generera fler leads till ert företag, öka efterfrågan och skapa fler affärsmöjligheter.

Så oavsett om Dynamics 365  är en ny bekantskap eller du är en gammal användare av Microsoft plattformar så finns vi tillgängliga att hjälpa dig i dina utmaningar och vill inget annat än att utmana och inspirera dig att ta nästa steg.

 

Vi kan hjälpa er med:

  • Förstudier med behovsanalys och förutsättningar för införande av Dyanmics 365 i verksamheten.
  • Installation, konfiguration och anpassning av Dynamics 365 Sales,Customer Service & Marketing.
  • Automation av arbetsflöden, fältuppdateringar och dataflöden.
  • Integration mellan olika Dynamics 365 samt 3e part system och datakällor.
  • Lösningsdesign, datastrategier, grässnittsanpassningar, installation av appar samt utveckling av kundspecifik funktionalitet.

 

Lär dig mer om

Konsulter inom Microsoft Dynamics

. Boka ett kostandsfritt möte med

Klas Bernehjält

på Leadfront som är vår främsta expert på området.

HubSpot Service Hub
HubSpot Service Hub är den del av HubSpots CRM-plattform som är utformad för att hjälpa företag att ge kundservice och support. Det är en komplett lösning som erbjuder verktyg och funktioner för att hantera och förbättra kundupplevelsen genom hela kundresan.
LÄS MER
En pil åt höger
HubSpot CMS Hub
HubSpot CMS Hub är en del av HubSpot-plattformen och syftar till att erbjuda ett kraftfullt och flexibelt Content Management System (CMS) för att hantera och publicera webbinnehåll.
LÄS MER
En pil åt höger
System Training
Använder du ditt Marketing Automation/CRM system optimalt? Våra systemspecifika utbildningsprogram ger dig djupgående insikter och praktisk kunskap i systemens styrkor, begränsningar och funktionalitet, och hjälpa dig komma igång med automatisering på bästa sätt.
LÄS MER
En pil åt höger
Smarketing
Är en affär sälj- eller marknadsgenererad? Vi hjälper dig att implementera och optimera SMarketing processen, en integrerade sälj- och marknadsfunktion som sätter kunden i fokus, ger dig 360-graders kundöversikt och möjliggör kundupplevelser i världsklass.
LÄS MER
En pil åt höger
Hire Consultant
Hyr erfarna specialistkonsulter för att stötta eller utveckla din verksamhet! Vi erbjuder kompets och erfarenhet inom en lång rad olika projektområden och systemexpertis.
LÄS MER
En pil åt höger
Growth Hacking
Growth hacking är en inställning, strategi, arbetssätt och digital verktygslåda som hjälper dig mäta och snabbt analysera kund- och marknadsdata, och sedan skapa hypoteser som omgående kan testas mot varandra. I korthet, så nära designad tillväxt man kan komma.
LÄS MER
En pil åt höger
Digital Sales Acceleration
Med hjälp av digitala processer och verktyg hjälper vi dig korta ner försäljningscykeln och samtidigt säkerställa att varje affär får avslut på snabbast och bästa sätt, utan att offra kundupplevelsen.
LÄS MER
En pil åt höger
Digital Marketing Coach
Letar du en trygg och erfaren partner för att diskutera marknadsstrategier, digitala möjligheter eller bolla ideer för olika marknadsaktiviteter? Diskutera tips eller erfarenheter av olika plattformar du kan använda för att leverera en sömlös upplevelse till dina kunder? Då ska du kontakta våra Digital Marketing Coacher!
LÄS MER
En pil åt höger
Data Driven Marketing
Varför inte marknadsföra med precision? Med datadriven marknadsföring ökar sannolikheten att nå rätt målgrupp, med rätt innehåll, vid rätt tidpunkt. Vi hjälper dig berika kundprofiler med data som ökar precisionen och relevans.
LÄS MER
En pil åt höger
HubSpot Operations Hub
HubSpot Marketing Hub
HubSpot Sales Hub
Jitterbit
Salesforce (NPSP) Non Profit Success Pack
Microsoft Dynamics Customer Insights
Databricks
Snowflake
SugarCRM
Oracle Eloqua
Mailchimp
Pipedrive
Act-On
Blueconic
Adobe Campaign
Adobe Audience Manager
Konsulter inom Braze
Konsulter inom Upsales
Konsulter inom Symplify
Selligent Marketing Cloud
Konsulter inom Salesforce Account engagement (Pardot)
Konsulter inom Salesforce Marketing Cloud
Konsulter inom Salesforce
Minitab Connect
Konsulter inom Microsoft Dynamics
Certifierade Konsulter inom Marketo
HubSpot Partner
Konsulter inom FunnelBud