Blueconic

Blueconic passar dig som samlar in stora mängder förstapartsdata med hjälp av olika system såsom webben (CMS), CRM, Marketing Automation, mm. och upplever behov för en enhetlig kundbild. Blueconic är mycket användarvänlig och gör det enklare att vara datadriven i allt ifrån sin marknadsföring och kommunikation, till sitt beslutsfattande. Med Blueconic får du möjlighet att lära känna din målgrupp på djupet och designa relevanta kundupplevelser.
Blueconic

Konsulter inom Blueconic

Att använda kunddata för att förstå en målgrupps behov och kunna personalisera kommunikation, tjänster/produkter, erbjudanden och kampanjer har varit på tapeten ett bra tag nu. Men personlig integritets initiativ såsom GDPR och begränsandet av 3e parts data (cookies) har drivit på vikten av en viss typ av data - förstaparsdata. Dvs. den datan du äger och samlar in själv. Du kanske redan har en strategi på plats för insamling av ägd data, och då blir nästa steg att strukturera informationen som oftast kommer från olika källor/system såsom webben, crm system, faktureringssystem, mm. Det är här en CDP kommer in och kan göra jobbet, genom att agera som en  central plats där all kunddata lagras för att får ihop en fullständig och enhetlig kundbild. 

Med hjälp av ett CDP system som Blueconic kan du kombinera data från olika källor för att göra komplexa segmenteringar med en enkelt och användarvänlig interface som inte kräver kunskaper inom ex. SQL eller liknande. På det sättet kan ex. marknadsresurser själva ta fram träffsäkra målgrupper till kampanjer, lojalitetsprogram, produkt- och tjänstekommunikation, mm. 

Vill du läsa mer om CDP så rekommenderar vi den här artikeln.

Vi har genomfört en rad olika projekt och kan bland annat hjälpa dig med:

  • Hjälp vid upphandling av CDP: Vi är systemoberoende och hjälper er att förstå vad skillnaden är mellan de olika alternativen som finns på marknaden, samt att hitta den lösningen som passar er utifrån era specifika behov.  
  • Sätta rutiner och processer för användning av CDP i kombination med ex Marketing Automation och CRM. 
  • Projektledning av CDP implementation
  • Kompetensutveckling av era befintliga resurser inom komplex segmentering och personalisering
  • Resursförstärkning med gedigen kunskap inom CDP

Lär dig mer om

Blueconic

. Boka ett kostnadsfritt möte med

Klas Bernehjält

på Leadfront som är vår främsta expert på området.

Konsulter inom Salesforce
Behöver ni hjälp av experter i Salesforce? Plattformen är känd för sina CRM-funktioner, men den sträcker sig långt bortom det och företag kan anpassa systemet för att möta sina olika affärsbehov. Vare sig det handlar om att öka försäljningen, förbättra kundtjänsten, eller driva mer effektiv marknadsföring, kan Salesforce vara systemet för att uppnå ditt företags mål och vi finns här för att hjälpa dig dit. 
LÄS MER
En pil åt höger
Konsulter inom HubSpot
Behöver ni hjälp av experter i HubSpot? HubSpot ska vara en katalysator företagets tillväxtresa. Detta är inte alltid fallet då systemet kan vara felaktigt uppsatt, inte vara anpassat till er organisation eller möjligtvis att användarna i systemet inte har rätt förutsättningar för att lyckas.
LÄS MER
En pil åt höger
System Training
Använder du ditt Marketing Automation/CRM system optimalt? Våra systemspecifika utbildningsprogram ger dig djupgående insikter och praktisk kunskap i systemens styrkor, begränsningar och funktionalitet, och hjälpa dig komma igång med automatisering på bästa sätt.
LÄS MER
En pil åt höger
Smarketing
Är en affär sälj- eller marknadsgenererad? Vi hjälper dig att implementera och optimera SMarketing processen, en integrerade sälj- och marknadsfunktion som sätter kunden i fokus, ger dig 360-graders kundöversikt och möjliggör kundupplevelser i världsklass.
LÄS MER
En pil åt höger
Hire Consultant
Hyr erfarna specialistkonsulter för att stötta eller utveckla din verksamhet! Vi erbjuder kompets och erfarenhet inom en lång rad olika projektområden och systemexpertis.
LÄS MER
En pil åt höger
Growth Hacking
Growth hacking är en inställning, strategi, arbetssätt och digital verktygslåda som hjälper dig mäta och snabbt analysera kund- och marknadsdata, och sedan skapa hypoteser som omgående kan testas mot varandra. I korthet, så nära designad tillväxt man kan komma.
LÄS MER
En pil åt höger
Digital Sales Acceleration
Med hjälp av digitala processer och verktyg hjälper vi dig korta ner försäljningscykeln och samtidigt säkerställa att varje affär får avslut på snabbast och bästa sätt, utan att offra kundupplevelsen.
LÄS MER
En pil åt höger
Digital Marketing Coach
Letar du en trygg och erfaren partner för att diskutera marknadsstrategier, digitala möjligheter eller bolla ideer för olika marknadsaktiviteter? Diskutera tips eller erfarenheter av olika plattformar du kan använda för att leverera en sömlös upplevelse till dina kunder? Då ska du kontakta våra Digital Marketing Coacher!
LÄS MER
En pil åt höger
Data Driven Marketing
Varför inte marknadsföra med precision? Med datadriven marknadsföring ökar sannolikheten att nå rätt målgrupp, med rätt innehåll, vid rätt tidpunkt. Vi hjälper dig berika kundprofiler med data som ökar precisionen och relevans.
LÄS MER
En pil åt höger
Certifierade inom Salesforce Data Cloud
Certifierade inom Salesforce Service Cloud
Certifierade inom Salesforce Sales Cloud
Certifierade inom ServiceMax
Certiferade inom HubSpot Service Hub
Certifierade inom HubSpot Operations Hub
Certifierade inom HubSpot CMS Hub
Certifierade inom HubSpot Marketing Hub
Certifierade inom HubSpot Sales Hub
Jitterbit
Salesforce (NPSP) Non Profit Success Pack
Microsoft Dynamics Customer Insights
Databricks
Snowflake
SugarCRM
Oracle Eloqua
Mailchimp
Pipedrive
Act-On
Blueconic
Adobe Campaign
Adobe Audience Manager
Certifierade inom Braze
Certifierade inom Upsales
Certifierade inom Symplify
Selligent Marketing Cloud
Certifierade inom Salesforce Account engagement (Pardot)
Certifierade inom Salesforce Marketing Cloud
Salesforce partner
Minitab Connect
Certifierade inom Microsoft Dynamics
Certifierade Konsulter inom Marketo
HubSpot Partner
Certifierade inom FunnelBud