HemInsights
Pressrelease Streamstone

Pressrelease Streamstone

Maddja Nazari
Jan 2023
Leadfront AB
Leadfront - Streamstone

En ny digitaliseringspartner

Ideella organisationer och medlemsförbund har fått en komplett digitaliseringspartner genom Leadfront AB:s förvärv av Streamstone.

Från vänster: Klas Bernehjält (Partner och COO, Leadfront), Maddja Nazari (Medgrundare och VD, Leadfront), Fredric Örup (Medgrundare och Styrelseordförande, Leadfront) och till höger Katarina Krzyzinska (VD, Streamstone).

Streamstone är byrån som är specialiserad på att digitalisera givar- och medlemsresor för ideella organisationer och medlemsförbund. Bland kunderna finns ideella organisationer som Rädda Barnen, IOGT-NTO, Stadsmissionen och fackförbund som Unionen, Handels och Vårdförbundet.

Leadfront har under de senaste 5 åren arbetat med digitalisering och utveckling av kundupplevelsen för kunder som Läkare utan gränser, FAR och Aktiespararna inom medlems- och givarorganisationer utöver kunder i den publika och privata sektorn. Leadfront är partner med bl.a. Salesforce, Microsoft, Adobe, Hubspot och Braze.

Genom Leadfronts förvärv av Streamstone ser vi stora skalfördelar där vi på Streamstone får extra förstärkning i form av tekniska specialister, erfarna projektledare och strategisk förmåga inom processutveckling och datahantering. Detta kommer ytterligare befästa vår unika position på marknaden och göra att vi kan växa snabbare och erbjuda våra kunder den bästa möjliga kompetensen inom området. På Streamstone vet vi hur specifik dialogen är mellan organisationerna och givare samt mellan förbunden och dess medlemmar. Det krävs lång erfarenhet för att förstå hur man attraherar nya medlemmar eller engagerar sina givare och skapar lojalitet, berättar Katarina Krzyzinska, VD på Streamstone.

Katarina Krzyzinska med tidigare uppdrag från Naturskyddsföreningen, Hjärnfonden och senast som verksamhetschef för Cancer- och Allergifonden, har nu tagit över rollen som VD i Streamstone från Patrik Orsucci som i och med förvärvet lämnar bolaget. Katarina har tidigare ansvarat för flertal digitaliseringsprojekt och implementationer av affärskritiska system och har bl.a. inlett ett omfattande implementationsprojekt tillsammans med Plan International och Salesforce for Nonprofits strax innan årsskiftet.

Kommunikationen och de digitala processerna för förbund och givarorganisationer skiljer sig från det mera traditionella transformationsarbetet som genomförs på marknads- och säljavdelningar inom den privata sektorn. Kombinationen av rätt kompetens, best practices och plattformskunskap är en av styrkorna med att ha Leadfront i ryggen, fortsätter Katarina. 

Genom vårt förvärv av Streamstone kan vi erbjuda medlems- och givarorganisationer specialiserad strategisk kompetens inom digitalisering och processutveckling. Katarinas kompetens och långa erfarenhet inom branschen är en hörnsten i utvecklingen av Streamstone. Med vår samlade kompetens är Streamstone en komplett samarbetspartner till Sveriges förbund och NGO’s, säger Maddja Nazari, VD på Leadfront.

Streamstone målsättning är att fortsätta att växa och utvecklas för att förbli förstahandsvalet när ideella organisationer och förbund väljer sin framtida digitaliseringspartner vid upphandling av CRM-, kommunikations- och medlemssystem.

Läs mer om Streamstone.

Copy UTM
Copied!
Powered by
Want to use this UTM widget? Copy the code and install it on your site 😊
Copied!
Copy code
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Här kan du skapa din UTM tag:
Fyll i fälten och låt oss skapa en UTM-tagg för dig
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Relaterat innehåll
Se relaterade Tjänster, Whitepapers & Utbildningar
No items found.