HemInsights
5 frågor om Upsales

5 frågor om Upsales

May 2023
Julia Engstrand
Pekar på datorn

5 frågor om Upsales med Julia

Vilken är din favorit funktion i Upsales?

Mina favorit funktioner i Upsales är segmentering och filtrering. Jag gillar att det går snabbt när man filtrerar och segmenterar och att man får ett resultat direkt. Jag gillar även att man kan spara filtreringar som vyer, vilket innebär att man inte behöver återskapa ett filter flera gånger.

Vad är Upsales största styrka?

Jag tycker att Upsales största styrka är deras användarvänlighet, det är enkelt att förstå, det är enkelt att navigera sig och det är enkelt att göra rätt.

Vilken funktion i Upsales får man inte missa?

Missa inte att använda Upsales egna event funktion.

Vad är skillnaden mellan triggers och flöden?

En skillnad är att triggers reagerar på förändringar hos en kontakt- eller företagskort, medans flöden triggars baserat på ett segment. En annan skillnad är att man i flöden kan bygga olika förgreningar baserat på kontaktens beteende medan man i triggers kan välja en eller flera actions, men det kan man inte göra i förgreningar. Det här innebär enligt mig att flöden är bättre lämpade för att skapa kommunikationsflöden medan triggers är bättre lämpade för att hantera operativa processer och göra förändringar i kontakt- och företagskort.

Hur fungerar scoringen i Upsales?

Under inställningar hittar ni en scoringmodell, här kan ni sätta poäng på varje sida på er webbplats, samt sätta poäng för email open, email click och unsubscribe. Under formulär så hittar ni complete actions där ni kan sätta olika poäng på olika formulär.

Copy UTM
Copied!
Powered by
Want to use this UTM widget? Copy the code and install it on your site 😊
Copied!
Copy code
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Här kan du skapa din UTM tag:
Fyll i fälten och låt oss skapa en UTM-tagg för dig
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.