HemInsights
5 frågor om HubSpot

5 frågor om HubSpot

Johanna Turesson
Jun 2023
Johanna Turesson
Systemet HubSpot på skärmen

5 frågor om HubSpot

Vilken funktionalitet i HubSpot skulle du vilja lyfta?

Kalenderfunktionen i HubSpot är bra, då den förenklar processen att hitta en gemensam tid för ett möte. Ni slipper den här långa mailkonversationen fram och tillbaka och att ni istället kan dela er kalender.

Vad är viktigt att komma ihåg när man bygger ett workflow?

Jag anser att det finns två saker som behövs dubbelkollas när man bygger ett workflow. För det första så behöver ni fundera på om kontakten ska kunna reenrolla i flödet. Den andra saken ni behöver fundera på är om kontakten ska försvinna ur flödet när den inte uppfyller kriterierna längre. Detta är två inställningar som är viktiga att fundera på då de är avstängda som default.

Berätta om en ny funktion med workflows.

Workflows kan ofta bli komplexa väldigt snabbt. Då man arbetar med många olika förgreningar. Men då finns det en funktion som heter Clean up. När HubSpot ser att det finns en möjlighet att förenkla och rensa upp ert workflow, så kommer den ge förslag det. Genom ett enkelt knapptryck så har HubSpot rensat upp ert byggda workflow.

Vad ska man tänka på när man bygger sin scoring modell i HubSpot?

När ni bygger er scoring modell i HubSpot så är det viktigt att ni förstår logiken i den. Scoring modellen i HubSpot handlar om att när en person matchar med kriteriet så får den poäng men när den inte längre matchar kriteriet så tas poängen bort.

Hur kan man jobba med scoring i HubSpot?

I HubSpot så kan du arbeta med custom scoring modeller, vilket möjliggör att du kan arbeta med processer så som grading, scoring kategorier och du kan även A/B testa din scoring modell.

Vi är konsulter inom HubSpot, läs mer om vår kompetens här.

Copy UTM
Copied!
Powered by
Want to use this UTM widget? Copy the code and install it on your site 😊
Copied!
Copy code
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Här kan du skapa din UTM tag:
Fyll i fälten och låt oss skapa en UTM-tagg för dig
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.