HemInsights
3 frågor om Braze

3 frågor om Braze

3 frågor om Braze med Pamela

Vad är Braze största styrka?

Braze gör enklare att arbeta med omnichannel, eftersom utöver den klassiska kanalen  e-mail, så har de en väldigt bra app integration så att man även kan skapa och skicka push och in-app från samma verktyg.  Det gör det lättare hålla ihop kommunikationen och se till att man kommunicerar i den kanalen som dina användare föredrar och är mest aktiva i. 

Vad är ett custom event?

Ett custom event är något specifikt som du vill följa upp att dina användare gör på din hemsida eller app. Du kanske vill följa upp om de använder en specifik funktion på din app.  Då kan du konfigurera ett custom event så att du får en notis i realtid varje gång en av dina användare gör exakt det.

Vad kan man använda custom events till?

Custom events kan du använda både för att trigga kommunikation i realtid så att du kan skicka ut dina kampanjer när de är som mest relevanta, men kan även använda event som konverteringar och följa upp hur kampanjer presterar mot olika typer av mål, inte bara de klassiska sälj målen. Några exempel är att en kund har lämnar ett omdöme eller bjuder in en vän till din app. Dock krävs det såklart att man använder verktyget på “rätt” sätt och faktiskt sätter upp dom här custom events.