Insamling- och medlemsorganisationer

Vi stöttar din organisation med tjänster inom CRM och Marketing Automation utifrån ert specifika behov och situation. Från nulägesanalys och utveckling av arbetsprocesser till upphandling och implementation av system, projektledning och interimslösningar.

Medlemsresor och givarresor

StreamStone Relations är en del av Leadfornt som har en brinnande passion för att utveckla medlemmar och givare genom bra medlemsupplevelser och relevant kommunikation. I StreamStone Relations har vi omsatt våra erfarenheter och kunskaper till metoder för att hjälpa organisationer att snabbt komma på bana med sin medlemsutveckling. I vårt arbete strävar vi alltid efter att förbättra och utveckla ekvationen organisation, kommunikation och teknik.

StreamStone Relations är en del av Leadfornt som har en brinnande passion för att utveckla medlemmar och givare genom bra medlemsupplevelser och relevant kommunikation. I StreamStone Relations har vi omsatt våra erfarenheter och kunskaper till metoder för att hjälpa organisationer att snabbt komma på bana med sin medlemsutveckling. I vårt arbete strävar vi alltid efter att förbättra och utveckla ekvationen organisation, kommunikation och teknik.

Hur arbetar vi med implementationer?

1

Discovery

Alla företag har unika förutsättningar när det kommer till att implementera ett CRM. Vi börjar våra projekt med en "Discovery" där vi kartlägger era specifika utmaning och förutsättningar.

Planering

Efter en färdigställd Discovery planerar vi implementationen tillsammans med alla stakeholders. Här prioriterar vi att hela implementationsteamet är överens om omfattningen och målbilden för ett lyckad implementation.
2
3

Implementation

Nu är vi redo att starta implementationen av HubSpot. Vi tar alla tasks i tur och ordning och ser till att vi följer planeringen. Dyker det upp något oförutsett under denna period hanterar vi det enligt en agil projektmetodik.

Off-boarding

När implementationen är avklarad är det dags för er organisation att ta över och skapa värde. Vi ser till att ni har de verktygen ni behöver för att använda systemet på egen hand. När projektet är avslutat hoppas vi att ni vill ta er tiden att ge oss ett omdöme.
4

Vi hjälper dig med följande:

Bidra med kunskap och verktyg för att skapa innovation och förändringskraft
Kartläggning av medlem- och givarresor
Förstå potentialen och avgränsningarna med era marknad och säljsystem
Utbilda och coacha organisationen inom CRM & Marketing Automation
Kravställa och upphandla rätt system (CRM & Marketing Automation system)
Implementation & integration av CRM & Marketing Automation system
Interimslösning för förstärkning av organisationen genom digitaliseringsresan

Nulägesanalys & åtgärdsplan

BÖRJA MED EN NULÄGESANALYS

Tappar organisationen fler medlemmar eller givare än vad ni lyckas rekrytera? Undrar ni varför och vad ni kan göra åt det? Eller har organisationen fattat beslut om att utveckla relationen och förbättra lojaliteten med befintliga medlemmar eller givare? Vi hjälper er med en inledande nulägesanalys och åtgärdsplan.

ANPASSNINGAR SOM GER AFFÄRSRESULTAT

Ert CRM-system bör öka relevansen i kommunikation med era medlemmer och potentiella medlemmar, samt förbättra och effektivisera samarbetet inom organisationen. Tydliga processer mellan avdelningar resulterar i en sömlös medlem upplevelse i alla kanaler.

En tydlig vision ger ett bra resultat

KOPPLING TILL MÅL OCH INSIKTER

Det är sällan ovanligt att det saknas klarhet i hur Marketing Automation och CRM stöttar affärsmål samt bidrar med insikter.

UPPFÖLJNING OCH ANPASSNINGAR

Tydliga målsättningar kan användas som ramverk för att konfigurera plattformen. Därefter kan man mäta, utvärdera och anpassa lösningen för att maximera resultatet.

SALESFORCE

NPSP

Nonprofit Success Pack är en lättanvänd app för insamling och hantering av beståndsdelar på Salesforce-plattformen. En gratis applikation med öppen källkod från Salesforce.org, NPSP utnyttjar kraften i Salesforces pulserande ideella organisationer.
HUBSPOT

FOR NON PROFIT

HubSpot är en kraftfull allt-i-ett marknadsförings-, försäljnings- och donationsplattform, som erbjuder 40% rabatterade priser till kvalificerade ideella organisationer. Det integreras med befintliga system, så du inte behöver ändra några av dina donationer eller givaruppsökande insatser.
Other

MA/CRM

Medan större spelare såsom HubSpot och Salesforce erbjuder speciala lösningar till medlems- och ideella organisationer, finns många andra alternativ i marknaden. Vi utgår ifrån din nuvarande situation och letar efter en teknik som passar just din organisations krav.

Vi pratar gärna med dig!

Ta nästa steg och boka ett möte med oss via formuläret nedan. Om du inte hittar en tid som passar så kan du alltid ringa eller maila oss.