HubSpot Audit

Får ni ut maximalt värde från er investering i marknadsledande plattformen HubSpot?

NYTTJAR NI POTENTIALEN TILL FULLO?

En implementering av HubSpot bör vara en katalysator för ett företag att fortsätta växa. Men det är inte alltid fallet. Plattformen HubSpot är ett unikt system som är byggt från grunden där alla delar är djupt integrerade såsom sälj, marknad och service.

En implementering av HubSpot bör vara en katalysator för ett företag att fortsätta växa. Men det är inte alltid fallet. Plattformen HubSpot är ett unikt system som är byggt från grunden där alla delar är djupt integrerade såsom sälj, marknad och service.

Hur arbetar vi med implementationer?

1

Discovery

Alla företag har unika förutsättningar när det kommer till att implementera ett CRM. Vi börjar våra projekt med en "Discovery" där vi kartlägger era specifika utmaning och förutsättningar.

Planering

Efter en färdigställd Discovery planerar vi implementationen tillsammans med alla stakeholders. Här prioriterar vi att hela implementationsteamet är överens om omfattningen och målbilden för ett lyckad implementation.
2
3

Implementation

Nu är vi redo att starta implementationen av HubSpot. Vi tar alla tasks i tur och ordning och ser till att vi följer planeringen. Dyker det upp något oförutsett under denna period hanterar vi det enligt en agil projektmetodik.

Off-boarding

När implementationen är avklarad är det dags för er organisation att ta över och skapa värde. Vi ser till att ni har de verktygen ni behöver för att använda systemet på egen hand. När projektet är avslutat hoppas vi att ni vill ta er tiden att ge oss ett omdöme.
4

VÅR HUBSPOT AUDIT HJÄLPER ER SÄKERSTÄLLA ATT:

Processer är optimalt uppsatta och följer Hubspot best practices
Samarbetet mellan marknad och sälj fungerar
Eventuella anpassningar är skalbara och lätta att underhålla
Strukturera databasen med hjälp av namngivning och taggar
Användning av Scoring modell för att identifiera MQLs (Marketing Qualified Lead)
Nurturing program för att värma upp leads genom deras köpresa
Hantering av personuppgifter följer EU-direktiv (GDPR)
En roadmap med prioriterade åtgärder etableras

Maximera värdet av er investering

BÖRJA MED EN NULÄGESANALYS

Det är viktigt att förstå hur plattformen används i dagsläget, vilka utmaningar ni upplever och vilken vision och mål ni strävar efter.

ANPASSNINGAR SOM GER AFFÄRSRESULTAT

Ert CRM-system bör öka relevansen i kommunikation med era kunder och potentiella kunder, samt förbättra och effektivisera samarbetet för säljavdelningen. Tydliga processer mellan avdelningar resulterar i en sömlös kundupplevelse i alla kanaler.

En tydlig vision ger ett bra resultat

KOPPLING TILL MÅL OCH INSIKTER

Det är sällan ovanligt att det saknas klarhet i hur Marketing Automation och CRM stöttar affärsmål samt bidrar med insikter.

UPPFÖLJNING OCH ANPASSNINGAR

Tydliga målsättningar kan användas som ramverk för att konfigurera plattformen. Därefter kan man mäta, utvärdera och anpassa lösningen för att maximera era affärsresultat.

1.

PROCESS

Med utgångspunkt i era nuvarande processer jämför vi dem med HubSpot best practices. Vi kollar er nuvarande användning av systemet och återkommer med förslag på optimering.
2.

TEKNIK

Systemet ska ge er möjligheten att förstå er målgrupp, personalisera er kommunikation och erbjuda rätt innehåll till rätt person och i rätt kanaler.
3.

MÄNNISKA

Ett mjukvarusystem ger ingen nytta om det inte används. Vi hjälper era användare att förstå plattformen möjligheter och komma igång med HubSpot.

Vi pratar gärna med dig!

Ta nästa steg och boka ett möte med oss via formuläret nedan. Om du inte hittar en tid som passar så kan du alltid ringa eller maila oss.