HemInsights
Anlita en Marketing Automation konsult

Anlita en Marketing Automation konsult

Mar 2017
Jonatan Jonsson
Marketing Automation Konsult

Står du och funderar på hur en Marketing Automation konsult kan hjälpa dig? I det här inlägget tar vi upp svaret på det!

Knyt ihop strategi och teknik!

Ett Marketing Automation-system är ett sofistikerat system som kräver en teknisk och strategisk plan för att tillföra värde till en organisation. Hela sälj- och marknadsarbetets effektivitet är beroende av regler och processer som kommer från marketing automation-system och crm-systemet.En enda inställning eller förändringar kan påverka hela marknadsorganisationens arbete samt effektivitet. Det är därför det krävs ett ordentligt arbete kring strategi redan från början och därefter kontinuerligt vidareutveckling och anpassning av alla processer.Utbildning och onboarding av både sälj och marknadsteamet i de nya processerna är avgörande för Marketing automations framgång.

Brygga mellan teknik, sälj och kommunikation

Förutom expertis från många tidigare projekt och erfarenhet kan vi som marketing automation-konsulter bidra med många saker till din organisation. Som konsulter kan vi fylla i luckor som ibland uppstår mellan sälj och marknad eller kring att förmedla tekniska behov, sådant som ofta hamnar mellan stolarna.

Agil resurshantering

Ofta kan det vara oklart kring vilket behov som kommer att finnas och där kan ni använda er av konsulter för att tillföra flexibilitet till organisationen och täcka upp som tillfälliga lösningar inomprojekt och i uppstarten av ert marketing automation-arbete.

Out of the box-thinking

Som utomstående kommer vi med ett out-of-the-box-thinking som är viktigt vid exempelvis rapportering och analys av befintliga aktiviteter. Fokuset blir då att hitta förbättringsområden och best practices och man riskerar inte att hamna i en situation där personen som satt KPI:er också förväntas rapportera på dessa.

Tillgång till Best-Practices

Med Leadfront får du inte bara kompetensen hos en konsult – då får hela företagets samlade kompetens. En gång i veckan sitter vi tillsammans för att analysera trender och optimera arbetsprocessen. Detta för att bäst lösa våra kunders utmaningar.Vill du komma i kontakt med en Marketing Automation konsult och veta mer om hur vi kan hjälpa dig? Kontakta gärna oss så bokar vi in ett möte!

Copy UTM
Copied!
Powered by
Want to use this UTM widget? Copy the code and install it on your site 😊
Copied!
Copy code
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Här kan du skapa din UTM tag:
Fyll i fälten och låt oss skapa en UTM-tagg för dig
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Relaterat innehåll
Se relaterade Tjänster, Whitepapers & Utbildningar
No items found.