CRMets roll i förändringsarbetet för att etablera personliga digitala relationer

Medarbetare i Leadfront
Plats:
Convendum, Kungsgatan 9
Webinar

CRMets roll i förändringsarbetet

Läkare utan gränser har de senaste åren arbetat hårt för att utveckla sin organisation med målet att samla in pengar för att finansiera vårdinsatser runt om i världen. Det är av yttersta vikt att möta givarnas med personlig kommunikation och tjänster. För att uppnå detta har organisationen drivit upphandling och implementation av en rad verksamhetssystem såsom CRM, Marketing Automation, CDP, Ekonomi samt budgetsystem. 

Vi gästas bl.a. av Hanna (i rollen som marknadschef) som har drivit några av dessa projekt för att bygga om den digitala infrastrukturen, och skapa rätt tekniska förutsättningar för att uppnå organisationens mål.

Hon kommer kort berätta om Läkare utan gränsers situation innan automatiseringsarbetet, hur det ser ut idag, samt ge oss insikter i utmaningar och möjligheter framöver.

Detta är en unik möjlighet att mötas över en frukost och få höra hur andra företag hanterar typiska utmaningar, vad de ser som framgångsfaktorer, samt att det ger en chans till värdefullt nätverkande. 

I rundsbordssamtalen kommer vi bl.a. att prata om: 

- Hur behåller man fokus på kunden genom ett internt förändringsprojekt?

- Hur vet man vilket system som är rätt för verksamheten?

- Hur får du med dig ledningen och organisationen på förändringsresan?

Tid: kl 8-10

Vill du delta på detta event så kan du anmäla ditt intresse via formuläret. Vi kommer inom 3 arbetsdagar svara på din förfrågan.

Klas Bernehjält
Klas Bernehjält
Se profil
Mattias Bjurel
Mattias Bjurel
Se profil